Gå til innhold

Husbyggingen gikk som en lek

 

Å sette i gang med byggeprosjekt høres ut som en slitsom prosess. For Mette Bråten og Jonas Alvenes gjorde valget av Älvsbyhus at de kunne lene seg tilbake og nyte både husprosjekt og familietid.

Få huskatalog og prisliste her

Større familie og hus, samtidig

Med jobb som styrmann på Hurtigruta, er Jonas borte tre uker av gangen og da ville det være vanskelig for ham å følge opp en omfattende byggeprosess.

– Det var en veldig spennende periode. Jeg var jo gravid da vi startet opp, men slapp å ha masse bekymringer rundt byggeprosessen oppi det hele. Det har bare vært å sette seg ned og nyte, sier Mette.

Jonas og Mette synes de har fått god hjelp underveis, og trekker frem sin lokale forhandler Truls som en ærlig kundeveileder. Truls møter mange familier som synes det er skummelt å skulle bygge hus. – Jeg forstår at mange er nervøse. Huskjøp og bygging er jo en stor ting, og da er det viktig med tillit og en god relasjon til kundene hele veien. 

Paret valgte det store familiehuset Åse. Etter husleveransen innredet de overetasjen og har nå 163 kvadratmeter å boltre seg på.

"Vi var innom flere forhandlere, og fikk tilbud om pakkepris, men da var det alltid pakkeprisen pluss, pluss, pluss. Den type prissetting var ikke vi interesserte i fordi vi ventet barn og ønsket forutsigbarhet", forteller Jonas.

Prisen ble nøyaktig som forespeilet

– Truls traff bra på alle kostnader, til tross for at vi ikke visste hva som var under gresset på tomta, forteller Jonas. I tillegg har de investert 300 000 i innredning av 2. etasje, og kvaliteten på huset har oversteget forventningene.  

Forhandleren veiledet Mette og Jonas gjennom alle valgene som skulle tas underveis, og sammen så de på hvilke tilvalg som lønner seg.

– Jeg forteller alltid hvilke tilvalg som kan øke verdien på boligen og hva som kan være dyrt å etterinstallere. Hvis de for eksempel ikke velger downlights i husleveransen, men bruker en elektriker til det i etterkant, vil det trolig komme på det tredobbelte, forklarer Truls. Prisene på tilvalgene våre er lave fordi vi vil at du skal kunne tilpasse huset etter egne ønsker uten at det blir for dyrt. 

Kontakt din nærmeste forhandler

Vil du å vite hvor mye det vil koste å bygge nytt hus? Ta kontakt for å få et kostnadsfritt og uforpliktende prisoverslag på ditt drømmehus!

Ta kontakt her

Få huskatalog og prisliste tilsendt

Ønsker du å se i vår huskatalog? Fyll ut skjema og få den tilsendt i posten, sammen med prisliste. 

Klikk her

Bestill katalog