Hus til salgs

Prosjektert hus på Engavågen

Fylke

Meløy

Adresse

Skogholthaugen 13, 8170 Engavågen

Vis på kart

Husmodell

Eva

3 880 000 kr

Prisforslag inkl tomt

Bo sentralt på Engavågen

Bo i et helt nytt og praktisk 1-etasjes hus sentralt på Engavågen. Her har du kort vei til alt og flott turterreng med fjell, fiskevann og topptur terreng. Nærheten til havet og den flotte skjærgården i søndre Meløy gir mulighet for fiske, padling - kajakk og båtturer.

Mer om objektet

Sentralt på Engavågen skal vi bygge et 1-etasjes hus av husmodellen Eva.  Her får du 3 gode soverom, hvorav det største med eget walk-in-closet. Et romslig bad og et ekstra gjestetoalett. I gangen har vi laget ekstra plass til at du kan innrede med den oppbevaringsløsningen dere trenger. Den åpne stuen og kjøkkenet blir en naturlig møteplass, med mange vinduer og mye naturlig lys. I tilknytning til kjøkkenet finnes et romslig vaskerom med en egen og veldig praktisk groventré. Denne kommer du til å sette pris på når du kommer hjem fra en lang tur ute i naturen eller lek i regnværet.

Hus med tomt selges av Hus Nordaførr AS. Les mer på Finn-annonsen her eller ta kontakt med Jim-Helge Andersen hvis du er interessert: (1) Engavågen - Prosjektert enebolig for oppføring 2023 | FINN eiendom

Bilder

Jeg hjelper deg gjerne

Jim Helge Andersen

Nordland

Mobilnummer

+47 90 63 72 53

Adresse

Vall 364, 8170, Engavågen

Les vår huskatalog

Digital katalog får du umiddelbart tilgang til!

Oi sann!

En uventet feil har oppstått. Last siden på nytt