Trygt kjøp uten prisstigning

Det å bygge hus kan fremstå som et stort prosjekt, spesielt med tanke på stadig økende priser og rentehevinger. Velger du å bygge ferdighus fra Älvsbyhus, har du en trygg og forutsigbar byggeprosess med full kostnadskontroll og fast pris i 12 måneder.

Har du planer om å investere i et ferdighus for deg og familien? Kanskje synes du at det virker uoversiktlig og komplisert, når det kommer til de økonomiske rammene for et slikt prosjekt. Det er absolutt ikke så rart, med tanke på alle de potensielle fallgruvene som ligger og lurer - og ikke minst mindre profesjonelle aktører som også finnes i markedet. Hos oss i Älvsbyhus har vi som motto at alle skal kunne bo godt i et hus, og likevel ha penger til overs til andre ting i livet. Vi hjelper deg med en oversiktlig vei mot drømmeboligen.

Faste priser og unike betalingsvilkår

Når du inngår en avtale om kjøp av ferdighus fra oss i Älvsbyhus, får du noen av de beste betalingsvilkårene med på kjøpet. For eksempel betaler du først når du overtar ditt nye hus. Alle våre husmodeller har faste, lave og svært konkurransedyktige priser, noe som gjør at vi enkelt kan gi deg en oversiktlig og riktig priskalkyle på ditt drømmehus. I tillegg binder vi prisen, og på den måten slipper du å forholde deg til indeksregulering fra den dagen du signerer, og 12 måneder frem i tid. Ønsker du å oppgradere din bolig, har vi et bredt utvalg av rimelige tilvalgsløsninger, slik at du slipper å gå over ditt satte budsjett. 

Artikkelen fortsetter under bildet

Mange husmodeller med faste priser

Hva totalkostnad for et ferdighus fra Älvsbyhus vil ligge på, avhenger naturligvis av hvilken hustype du velger og hvilke tilvalg du ønsker å gjøre. Hos oss finner du et bredt utvalg av 1 etasjes hus, 1,5 etasje hus, vinkelhus og tomannsbolig i tillegg til fritidshus, og du kan oppgradere med hele 150 ulike tilvalg. Fra Älvsbyhus får du alltid en ærlig pris, slik at du slipper å få økonomiske overraskelser underveis i prosessen. Vi har satt opp en oversikt over alle våre ulike husmodeller, og hva prislappen vil ligge på for disse i ditt distrikt. Det er nemlig enkelte forskjeller basert på de faktiske kostnader det er for å sette opp ditt ferdighus. 

Dette er inkludert i våre priser

For å gjøre ditt husprosjekt så oversiktlig som mulig har vi laget denne oversikten over hva som faktisk er inkludert i våre priser. På den måten har du full kontroll frem mot innflytting i din nye boligdrøm fra Älvsbyhus. Våre priser, som for øvrig er fast i ett år fra bestillingsdato, inkluderer blant annet følgende:

 • Ferdighus, i følge leveransebestilling
 • Nibe fraluftsvarmepumpe (ventilerer huset, leverer varme og forbereder varmtvann på en energieffektiv og kostnadsbesparende måte)
 • Kjøkkeninnredning
 • Hvitevarer til kjøkkeninnredning
 • Innvendig EL-leveranse
 • Innvendig VVS-leveranse
 • Saltak over inngangsparti
 • Tapet og belegg på vaskerom og evt. WC.
 • Flismønstret baderomspanel og belegg på bad
 • Innvendige himlingsplater
 • Gulv og takbelistning
 • Utvendig stige

I tillegg inkluderer våre priser hjelp til byggesøknad, levering og montering av vår standard grunnmur samt grunnet trevirke i fasaden.

Dette kommer i tillegg til fast pris på ferdighus

Når du velger å kjøpe ferdighus fra Älvsbyhus er det noen kostnader som ikke er medregnet i våre priser. Hvor du ønsker å oppføre ditt ferdighus har naturligvis stor betydning for totalkostnaden for byggeprosjektet. Derfor er kostnadene for tomt, grunnarbeid, utvendig rørlegger, maling av utvendig fasade, kommunale avgifter og avgifter til myndigheter noe som kommer i tillegg til vår faste pris. Men alt dette får du oversikt over i det estimerte kostnadsoverslaget fra oss. Et slikt kostnadsoverslag er selvfølgelig gratis. Med Älvsbyhus skal du slippe ubehagelige overraskelser.

Et optimalt ferdighus til gunstig pris

Älvsbyhus’ filosofi har alltid vært å gi så mange som mulig en sjanse til å skape seg et godt og trygt hjem uten at alt av penger skal brukes til det å bo. Et godt sted å bo, et sted å starte, og en lønnsom inngang til boligmarkedet, er vårt mål for deg som kunde. Basert på vår lange erfaring, en unik prosess og gode produksjonsmåter får du god kostnadskontroll på byggeprosjektet, noe som i sluttenden skal komme deg som boligkjøper til gode. Vi har tross alt utviklet, produsert og montert mer enn 46 000 hus opp igjennom årene. Det har gjort oss til en svært profesjonell aktør for deg som ønsker en praktisk bolig til gunstig pris. Som kunde hos oss skal det være trygt og forutsigbart, i en tid hvor priser på alt mulig er høye og i stadig endring.

Vi hjelper deg med boligdrømmen

For å kunne gi deg en eksakt pris på din boligdrøm trenger vi altså utfyllende informasjon og lokasjon og hvilken husmodell og tilvalg du kunne tenke deg. Sjekk ut vår nyeste og oppgraderte huskatalog for inspirasjon og informasjon.

 

 

Har du spørsmål?

Vi er her for å svare på dine spørsmål rundt byggeprosessen og hva det koster å bygge nytt hus.

Bilde av boligformidler Stian i Älvsbyhus

Les vår huskatalog

Digital katalog får du umiddelbart tilgang til!

Oi sann!

En uventet feil har oppstått. Last siden på nytt