Tomt

Aksdal i Tysvær

Fylke

Tysvær

Adresse

Litlaskogvegen, Aksdal

Vis på kart

Husmodell

Linnea

4 450 000 kr

Prisforslag inkl tomt

Naturskjønne omgivelser i Aksdal

Bo i naturskjønne omgivelser på et lite boligfelt i Aksdal. Her får du nydelig beliggenhet med gode solforhold og flott utsikt over fjorden.

Mer om tomten

I Litlaskogvegen får du kort vei til turløyper, fiskevann, skole, barnehage og idrettsanlegg. Med Grindafjord Feriesenter rett ved er dette en fin plass for mangfoldig lek og mulighet til å knytte vennskap med fjern og nær. Med rimelig sesongkort for hele familien har dere her tilgang til feriesenterets fasiliteter som lekeplasser, fotballbane, sandvolleyballbane og utendørs badeland.

Du kan for eksempel bygge 1-etasjes huset Linnéa til en totalkostnad på ca kr. 4.450.000 inkl tomt. Tomten selges av Grindafjord Utvikling. https://www.finn.no/realestate/plots/ad.html?finnkode=256051560

Det finnes mange fine boligtomter til salgs i Tysvær Kommune – følge denne linken for flere alternative tomter. Finner du en tomt som du er interessert i, lager vi selvsagt et uforpliktende kostnadsoverslag til deg, om du ønsker det. https://www.finn.no/realestate/plots/search.html?location=1.20012.20216&sort=PUBLISHED_DESC .

Bilder

Jeg hjelper deg gjerne

Anita Milje

Mobilnummer

+47 91 62 56 17

Adresse

Salhusvegen 39, 5529, Haugesund

Flere tomter

Opeskar 6, Tysværvåg

3 750 000 kr

Prisforslag inkl tomt

Les vår huskatalog

Digital katalog får du umiddelbart tilgang til!

Oi sann!

En uventet feil har oppstått. Last siden på nytt