Gå til innhold

Våre fordeler

Vi har utviklet, produsert og montert mer enn 44 000 hus siden starten og våger å påstå at Älvsbyhus er et smartere valg for alle som søker en optimal bolig til en veldig gunstig pris.

Vår unike prosess og produksjonsmåte har ikke bare gitt oss full kontroll over produksjonens alle ledd og dermed en jevn og høy kvalitet, men også en unik kostnadskontroll som i slutten kommer deg som kunde til gode.

Men en lav pris innebærer ikke at vi har begrenset oss på valgmuligheter eller kvalitet. Tvert imot - vi tilbyr fleksibiltet der du kan velge planløsning og utstyrsnivå som passer deres behov. 

Våre planløsninger har gjennom alle år blitt justert og modernisert for å passe den moderne familien. At det skal være enkelt å gjøre små justeriner har vi full forståelse for ettersom familiens behov endrer seg.

Og det er ikke bare kostnaden med å bygge huset som gjør Älvsbyhuset til et smartere valg. Vi har også en av markedets laveste driftskostnader, blant annet takket være vår effektive isolering og oppvarming. I tillegg tilbyr vi svært gunstige betalingsvilkår der du som kunde først betaler fakturaen når det er klart for å sette nøkkelen i døra.

Har du spørsmål? Fyll ut skjemaet nedenfor så tar vi kontakt.

Obligatorisk
Anngi gyldig E-post
Obligatorisk

Har du tomt?