Gå til innhold

Hvorfor bygge modulhus?

Hvilken metode for å bygge nytt hus er mest effektiv og gir den høyeste kvaliteten? Er det å bygge huset utendørs i all slags vær, eller innendørs i en tørr og varm fabrikk med løpende produksjon?

Svaret er gitt! Vi har holdt fast ved vår forretningsidé siden 1960. Vi bygger og selger hus til priser som gjør at de fleste har råd til å bo bra og likevel ha penger igjen til annet. Så om du sammenligner husleverandører, ta en titt på husmodellene fra Älvsbyhus. 

Våre fabrikker i Sverige er blant Europas mest effektive. Moderne produksjonsteknikk og et rasjonelt system for transport og montering, samt at vi kontrollerer hele produksjonslinjen fra skogsråvarer til ferdig hus, gjør oss meget konkurransedyktig. Vi produserer ikke bare huset men også innredninger i egne fabrikker. Det er viktig for oss å ha et stort fokus på kostnadene. 

Vår byggemetode gir høy kvalitet

Det er først og fremst to faktorer som gjør at Älvsbyhus holder en høy og jevn kvalitet samt tåler sammenligning med andre husprodusenter. Den ene er at produksjonen skjer innendørs, beskyttet for vær og vind. Det andre er at våre medarbeidere er spesialister på vårt system og våre hus. Arbeidet skjer under de beste forhold med effektive og godt innkjørte rutiner. Hver arbeidsoppgave har blitt utført et tusentalls ganger og alle vet alltid eksakt hva de skal gjøre.

Kort monteringstid                                                                       

Når modulene ankommer byggeplassen tar det bare noen timer før de sitter sammen og er beskyttet for vær og vind. Dette er en av grunnene til den høye kvaliteten på våre hus.

Ferdige moduler

Älvsbyhus er et modulhus. Det bygges i store klosser med gulv, vegger og innertak. Alt som går å gjøre ferdig i fabrikken, gjøres der. Eksempelvis er all el og vvs installert. Likeså er badet og vaskerommet helt klare med våtromsgulv, vegger og sanitært utstyr. Modulene fraktes til byggeplassen med lastebiler og monteres kjapt sammen.

Klargjort overetasje

Kjøper dere et 1,5 etasjes hus med innredningsbar overetasje inngår trappen, vinduer, gulvspon samt forberedelser for el, tele og vvs. Det innebærer at det blir både enklere og billigere den dagen dere velger å bygge ferdig overetasjen.

 

P.S. Husmodulene kommer også ferdig grunnet fra fabrikken og det gjør vi også innendørs - på tørre materialer.

Har du spørsmål? Fyll ut skjemaet nedenfor så tar vi kontakt.

Obligatorisk
Anngi gyldig E-post
Obligatorisk

Har du tomt?