Gå til innhold

Alexander 1-etasjes hus

Alexander er det perfekte huset til en smal tomt! Den helt nye planløsningen, med mange vinduer og stort kjøkken og stue i hver sin ende, sørger for mye naturlig lys. Samtidig har du tilgang til hagen på begge sider av tomten.

Fra kr 2 557 900

Fakta

Antall rom: 5 rom og kjøkken, vaskerom
Bruksareal (BRA): 129 m2
Bebygd areal (BYA): 152 m2
Takvinkel: 27° eller tilvalget 19° moderne takpakke 
Pris: fra 2 557 900 NOK

Vis Interiør Vis galleri
Vis Eksteriør Vis galleri

Perfekt til en smal tomt

Kjøkkenet er strategisk plassert ved inngangspartiet, og har en stor og åpen løsning med mye naturlig lys. Her har du plass til både spisebord og kjøkkenøy. Hvis du vil ha mer lys på kjøkkenet kan du blant annet velge større vinduer med tilvalget ”lave vinduer”. Det er også mulig å velge dekorvinduer.

Stuen finner du innerst i huset, med flere vinduer som gir et fantastisk lys og utsikt til hagen. Også her kan du velge det stilige smale dekorvinduet. Huset har fire soverom og to bad, samt et praktisk vaske­rom rett ved inngangsdøren.

Med Alexander har du mulighet til å bygge deg en flott og stor uteplass rundt huset. Bytter du til moderne takpakke får du også en gavelterrasse ved inngangs­partiet. Dette er en overbygd terrasse som gir en lun uteplass hele året, ­beskyttet for vær og vind. 

Planløsninger

Rettvendt
Speilvendt
Vegg kjøkken/hall
Vindu kjøkkenbenk
Alle mulige dekorvinduer
Ekstra balkongdør stue
Ekstra vinduer stue

Fasadeskisser

3D interiør

Tre vanlige tilvalg

Jeg er interessert - hvordan går jeg videre?