Gå til innhold

Eva 1-etasjes hus

Huset Eva er et resultat av en rekke ønsker fra våre kunder. Et litt mindre hus, men med en nøye gjennom­tenkt planløsning. Dette huset passer også veldig bra som en fritidsbolig.

Fra kr 2 324 200

Fakta

Antall rom: 4 rom og kjøkken, vaskerom med groventré
Bruksareal (BRA): 108 m2
Bebygd areal (BYA): 128 m2
Takvinkel: 27° eller tilvalget 19° moderne takpakke 
Pris: Fra 2 324 200 NOK, se priser for ditt fylke her

Vis Interiør Vis galleri
Vis Eksteriør Vis galleri

En etterspurt husmodell

Gå på 360-visning i Eva eller Bygg Eva online

Her får du 3 gode soverom, hvorav det største med et eget walk-in-closet. Et romslig bad og et ekstra gjestetoalett. I gangen har vi laget ekstra plass til at du kan innrede med den oppbevaringsløsningen dere trenger.

Den åpne stuen og kjøkkenet blir en naturlig møteplass, med mange vinduer og mye naturlig lys. I tilknytning til kjøkkenet finnes et romslig vaske­rom med groventré, noe våre kunder setter veldig stor pris på å ha. Utrolig praktisk når man kommer hjem fra en lang tur i skogen eller lek i regnværet.

Bytter du til moderne takpakke får huset et større inngangsparti med liggende panel rundt døra. Som i alle våre husmodeller kan du også her velge blant flere rimelige tilvalg på vinduer, dører, i kjøkken, bad og vaskerom. Lek gjerne litt i Bygg hus online for å se hvordan du kan tilpasse ditt Eva. Når du har valgt dine tilvalg kan du velge ”Send til selger” og få tilsendt et mer komplett kostnads­overslag, helt gratis.

Planløsninger

Rettvendt
Speilvendt
Vindu kjøkkenbenk
Dekorvindu hall
Balkongdør soverom
3 liggende dekorvinduer
Balkongdør lite soverom

Fasadeskisser

3D interiør

Tre vanlige tilvalg

Jeg er interessert - hvordan går jeg videre?

Energi