Gå til innhold

Greta moderne 1-etasjes hus

Med moderne takpakke får huset Greta et helt annet uttrykk på fasaden. Denne takpakken har også et nytt integrert skjermtak med bred entré og liggende panel rundt inngangsdøren.

Fra kr 2 201 000

Fakta

Antall rom: 3 rom og kjøkken
Bruksareal (BRA): 107 m2
Bebygd areal (BYA): 128 m2
Takvinkel: 19°
Pris: Fra 2 201 000 NOK, se pris for ditt fylke her


Så effektivt bygger vi ditt nye hjem
Vis Interiør Vis galleri
Vis Eksteriør Vis galleri

Her er det enkelt å trives

To store soverom, en herlig åpen planløsning mellom kjøkken og stue, samt et stort og romslig vaskerom - alt på ett plan. Snakk om å få et hus elller en fritidsbolig det er enkelt å trives i - god plass - enkel vedlikehold - nytt og varmt - effektive kvadratmeter - og ikke minst en enkel og grei byggeprosess.

Med moderne takpakke i en 19° takvinkel i tidløs falset blikk får Greta et helt annet uttrykk på fasaden. Takkonstruksjonen har et lettere uttrykk med mindre utspring og mindre takfot. Her får du dessuten et nytt og integrert skjermtak over en bred entré med liggende panel. Takrenner, nedløp og snøfangere kommer også i takets farge. Du kan velge mellom grått, rødt eller svart tak. 

Og med tilvalgene på vinduer og dører får du ditt helt unike Greta med et moderne uttrykk. Ta kontakt med fin nærmeste forhandler for å få vite mer om mulighetene og få et uforpliktende kostnadsoverslag

Planløsninger

Rettvendt
Speilvendt
Walk-in-closet
Ekstra dør soverom
Ekstra soverom
Vridd kjøl/frys

3D interiør

Tre vanlige tilvalg

Jeg er interessert - hvordan går jeg videre?

Energi