Gå til innhold

Linnéa 2.0 - med 2 bad som standard 1-etasjes hus

Linnéa 2.0 er en oppgradert versjon av et av våre mest solgte 1-etasjes hus. Nå får du huset med to bad som standard. Perfekt for en familie som vil ha alt på en flate og samtidig god plass. Få et moderne uttrykk på huset ved å velge smale dekorvinduer, lave vinduer i stue og kjøkken, samt moderne takpakke med bred entré og liggende panel.

Fra kr 2 436 100

Fakta

Antall rom: 4-5 rom og kjøkken, vaskerom
Bruksareal (BRA): 129,2 m2
Bebygd areal (BYA): 152,4 m2
Takvinkel: 27°
Pris: fra 2 436 100 NOK, se priser for ditt fylke her


Så effektivt bygger vi!
Vis Interiør Vis galleri
Vis Eksteriør Vis galleri

Velg standard eller moderne

Linnéa 2.0 leveres med tre soverom som standard, men du kan også velge et ekstra soverom. Med to bad trenger man sjelden stå i kø om morgenen. 

Stuen er åpen mot kjøkkenet og i tilkytning til kjøkken finnes et romslig vaskerom med groventré. Veldig praktisk når man kommer hjem fra en tur i skogen eller lek i regnværet. I vaskerommet finnes varmepumpen som sørger for at dere får en behagelig og økonomisk oppvarming året rundt.  

Vil du ha en enda mer åpen planløsning kan kjøl og frys vris 90 grader. Da får du også plass til en kjøkkenøy. I både kjøkken og stue kan du velge lave vinduer for mer innslipp av naturlig lys. Velger du i tillegg smale dekorvinduer på soveromsgavelen og moderne takpakke med bred entré og liggende panel, får du et mer moderne utseende på huset ditt.

Planløsninger

Rettvendt
Speilvendt
Kjøl/frys vris

Fasadeskisser

Tre vanlige tilvalg

Jeg er interessert - hvordan går jeg videre?