Gå til innhold

Linnéa 1-etasjes hus

Et stort hus som passer mindre familier som vil ha ekstra plass. En stor åpen løsning for stue og kjøkken. Når dere har gjester blir dere ikke «alene på kjøkkenet» – her har dere selskap hele tiden. Huset leveres med tre soverom, dets største med direkte tilgang til garderobe.

Fra kr 2 326 900

Fakta

Antall rom: 4 rom og kjøkken
Bruksareal (BRA): 129,2 m2
Bebygd areal (BYA): 152,4 m2
Takvinkel: 27°
Pris: fra 2 326 900 NOK, se priser for ditt fylke her


Linnea visning
Vis Interiør Vis galleri
Vis Eksteriør Vis galleri

Åpent og lyst

Gå på 360-visning i Linnea

Linnéa leveres med tre soverom. Det største har direkte tilgang til garderobe. For en større familie med behov for et ytterligere et soverom, kan dette tilpasses (se plantegninger nedenfor).  

Huset leveres med bad og gjestetoalett, stor åpen stue mot kjøkkenet og et romslig vaskerom med egen inngang. Varmepumpen er også med som standard i vår leveranse. 

Om man ønsker å åpne opp enda mer fra kjøkken kan kjøl/frys vris 90 grader. For bedre kontakt med utemiljø kan helglasset balkongdør og lave vinduer i stue velges som tilvalg. Gavlfasaden – på soveromssiden – kan pyntes opp med dekorvindu for mer lys på soverommet, samt at fasaden utvendig får et mer moderne preg. På kjøkkenet kan også ekstra vindu (over benkeplaten) settes inn i gavlveggen for mer lys og liv i fasaden.

Linnéa er det perfekte 1-etasjes huset for både minde og større familier, og det til et av markedets beste priser.

Planløsninger

Standard rettvendt
Standard speilvendt
Tilvalg vridd kjøl/frys
Tilvalg terrassedør soverom
Tilvalg soverom

Fasadeskisser

3D interiør

Tre vanlige tilvalg

Jeg er interessert - hvordan går jeg videre?