Gå til innhold

Mikael NYHET! 1-etasjes hus

Huset Mikael er enda en ny husmodell som er et resultat av ønsker fra kunder. Et hus på én flate med god plass, lys og arealeffektiv planløsning.

Fra kr 2 541 000

Fakta

Antall rom: 4-5 rom og kjøkken, vaskerom med groventré
Bruksareal (BRA): 129 m2
Bebygd areal (BYA): 152 m2
Takvinkel: 27° eller tilvalget 19° moderne takpakke 
Pris: Fra 2 541 000 NOK

Vis Interiør Vis galleri
Vis Eksteriør Vis galleri

Lyst og arealeffektivt hus

Mikaels over 55 m² store kjøkken-stue løsning er så tilpasningsdyktig som familielivet krever og lett å innrede slik man ønsker. Den åpne løsningen gir mange muligheter for plassering av spiseplassen og i kjøkkenet kan man legge til en praktisk kjøkkenøy.


Hvis familien trenger et fjerde soverom eller et separat hjemmekontor kan man ta litt av stuen, og likevel ha et romslig familierom hvor man kan omgås samtidig som man lager mat.


I tilknytning til det største soverommet finnes et eget stort walk-in-closet. Og rett ved alle tre soverom finnes et ekstra toalett, praktisk både til gjester og for å unngå kø på badet på morgenen.

I dette huset har vi også laget ekstra plass til vaskerommet med egen groventré. Her har vi også plassert det romslige badet. Dette har en egen bod som kan gjøres om til tilvalget badstu om man ønsker det.

Som i alle våre husmodeller kan du også her velge blant en rekke rimelige tilvalg på vinduer, dører, kjøkken, bad etc. Ta kontakt med din nærmeste forhandler for å se alle mulighetene du har til å lage ditt eget Mikael.

Planløsninger

Rettvendt
Speilvendt
Badstue & badstuevindu
Balkongdør soverom
Ekstra soverom
Balkongdør soverom

Fasadeskisser

3D interiør

Tre vanlige tilvalg

Jeg er interessert - hvordan går jeg videre?

Energi