Gå til innhold

Minna NYHET! 1-etasjes hus

Huset Minna er et hus med skandinaviske rene linjer. Dette huset smelter inn både i bymiljø og landsbygdas ro. Som hjem eller fritidsbolig.

Fra kr 2 312 800

Fakta

Antall rom: 4-5 rom og kjøkken, vaskerom med groventré
Bruksareal (BRA): 107 m2
Bebygd areal (BYA): 128 m2
Takvinkel: 27° eller tilvalget 19° moderne takpakke
Pris: fra 2 312 800 NOK

Vis Interiør Vis galleri
Vis Eksteriør Vis galleri

Kombinerer stil, personlighet og funksjonalitet

I midten av huset er det et åpent og lyst rom med kjøkken og stue i ett. Her er det fokus på gjennomgående naturlig lys og muligheter for enda større vinduer med tilvalget lave vinduer. Dette er bare ett av mange muligheter som finnes på dette huset. Her skal du enkelt kunne oppgradere uttrykket både utvendig og innvendig i huset, uten å måtte sprenge budsjettet.

Også her har du et praktisk vaskerom med groventré, romslig bad med egen bod som kan gjøres om til en badstu. Derfor passer dette huset også veldig godt som et fritidshus. Tenk så herlig å kunne varme seg i egen badstu etter en lang dag ute i frisk luft eller på en kald vinterkveld!

Har du lyst til å vite mer om Minna og dine muligheter? Din nærmeste forhandler setter raskt opp en kostnadsfri kalkyle på dine ønsker. Det er uforpliktende og koster ingenting. På den måten kan du raskt se hvilken hus eller fritidsbolig drøm du kan realisere.

Planløsninger

Rettvendt
Speilvendt
Badstue & badstuevindu
Balkongdør kjøkken
Balkongdør soverom
Balkongdør stue
Ekstra soverom

Fasadeskisser

3D interiør

Tre vanlige tilvalg

Jeg er interessert - hvordan går jeg videre?

Energi