Gå til innhold

Moderne 129 JUBILEUMSHUS! 1-etasjes hus

Moderne 129 er vårt jubileumshus som vi har utviklet sammen med nye arkitekter. Huset har blant annet et moderne utvendig utseende, med flere vinduer, liggende panel og ett bredt inngangsparti i funkisstil. Med Moderne 129 får du flere luksuriøse tilvalg i standardpakken.

Fra kr 2 490 600

Fakta

Antall rom: 4 rom og kjøkken, vaskerom
Bruksareal (BRA): 129 m² 
Bebygd areal (BOA): 155 m² 

Takvinkel: 19°

Pris: fra 2 490 600 NOK, se pris for ditt fylke her

Eksempel på hva som er inkludert i Moderne 129: 19° takvinkel, moderne båndtekkemønstret takplate, snøfangere rundt hele huset, bredt og moderne inngangsparti i funkisstil, flere vinduer, lave vinduer, helglasset dører, liggende dekorvindu, liggende panel under vinduer, spotlights i kjøkken og bad, LED-spotlights i vinduskarmer.

Vil du se alt som er inkludert? Klikk her for å ta kontakt med din nærmeste forhandler


Så effektivt bygger vi!
Vis Interiør Vis galleri
Vis Eksteriør Vis galleri

Moderne 129 har luksuriøse tilvalg som standard

Moderne 129 er vårt jubileumshus, utviklet sammen med arkitekter, og fylt med nye luksuriøse tilvalg som standard. Huset har blant annet et moderne utvendig utseende med flere vinduer, liggende panel under disse, samt et nytt stort inngangsparti i funkisstil. 

Innvendig har dørene fått funkisdesign og en oppdatert belysningsfilosofi med flere spotlights som standard.  

Helt nytt er også den spennende planløsningen hvor kjøkkenet er hjertet i huset. Vinduenes plassering gir maksimalt med innslipp av lys i både kjøkken og oppholdsrom. 

I Moderne 129 har gangen også fått godt med plass. Det er laget store flater for at du skal finne egne oppbevaringsløsninger, samtidig som huset har en adskilt og praktisk master bedroom avdeling. 

Planløsninger

Standard, speilvendt
Standard, speilvendt

Fasadeskisser

3D interiør

Jeg er interessert - hvordan går jeg videre?

Bestill katalog