Gå til innhold

Sofia NYHET! 1-etasjes hus

Trefoldig hurra! Huset Sofia har tre walk-in-closets, tre innganger til huset og tre soverom som standard planløsning

Fra kr 2 541 000

Fakta

Antall rom: 4-5 rom og kjøkken, vaskerom med groventré
Bruksareal (BRA): 129 m2
Bebygd areal (BYA): 152 m2
Takvinkel: 27° eller tilvalget 19° moderne takpakke  
Pris: Fra 2 541 000 NOK

Vis Interiør Vis galleri
Vis Eksteriør Vis galleri

Et moderne hus

Sofias praktiske u-formede kjøkken er pent plassert i et eget hjørne i tilknytning i den åpne og luftige planløsningen. I kjøkkenet er det god benkeplass og lett å plassere spiseplassen. Mellom kjøkken og stue er det også enkel tilgang til hagen. Et fjerde soverom/hjemmekontor/TV-stue kan velges som alternativ planløsning om man ønsker det. Da har man fortsatt en åpen og romslig løsning i stue og kjøkken.

I tilknytning til entréen finnes det et praktisk klesrom hvor ekstra uteklær og annet utstyr kan oppbevares. Likevel er det også satt av god plass i gangen slik at dere selv kan lage den garderobeløsningen dere selv ønsker.

I gangen ved soverommene, er det et ekstra toalett. Praktisk både til gjester og hvis barna må på toalettet om natten. I hvert soverom er det også satt av plass til klesrom. I Sofia finnes også noe våre kunder setter stor pris på; vaskerom med groventré. Her er det også et romslig bad i tilknytning til vaskerommet. Innerst på badet finnes det en praktisk bod som også kan gjøres om til en badstu dersom du ønsker det. 

Planløsninger

Rettvendt
Speilvendt
Badstue & badstuevindu
Ekstra soverom

Fasadeskisser

3D interiør

Tre vanlige tilvalg

Jeg er interessert - hvordan går jeg videre?

Energi