Gå til innhold

Sofia NYHET! 1-etasjes hus

Trefoldig hurra! Huset Sofia har tre walk-in-closets, tre innganger til huset og tre soverom som standard planløsning

Fra kr 2 420 000

Fakta

Antall rom: 4-5 rom og kjøkken, samt vaskerom med groventré
Bruksareal (BRA): 129 m2
Bebygd areal (BYA): 152 m2
Takvinkel: 27° eller 19° moderne takpakke 
Pris: Fra 2 420 000 NOK

Vis Interiør Vis galleri
Vis Eksteriør Vis galleri

Et moderne hus

Sofias praktiske u-formede kjøkken er pent plassert i et eget hjørne i tilknytning i den åpne og luftige planløsningen. I kjøkkenet er det god benkeplass og lett å plassere spiseplassen. Mellom kjøkken og stue er det også enkel tilgang til hagen. Et fjerde soverom/hjemmekontor/TV-stue kan velges som alternativ planløsning om man ønsker det. Da har man fortsatt en åpen og romslig løsning i stue og kjøkken.

I tilknytning til entréen finnes det et praktisk klesrom hvor ekstra uteklær og annet utstyr kan oppbevares. Likevel er det også satt av god plass i gangen slik at dere selv kan lage den garderobeløsningen dere selv ønsker.

I gangen ved soverommene, er det et ekstra toalett. Praktisk både til gjester og hvis barna må på toalettet om natten. I hvert soverom er det også satt av plass til klesrom. I Sofia finnes også noe våre kunder setter stor pris på; vaskerom med groventré. Her er det også et romslig bad i tilknytning til vaskerommet. Innerst på badet finnes det en praktisk bod som også kan gjøres om til en badstu dersom du ønsker det. 

Planløsninger

Rettvendt
Speilvendt
Badstu
Ekstra soverom

Tre vanlige tilvalg

Jeg er interessert - hvordan går jeg videre?

Energi