Gå til innhold

Åse 1,5-etasjes hus

I denne modellen har vi integrert stue og kjøkken helt og holdent til ett rom. Stue og kjøkken ligger på samme side i huset nettopp tiltenkt tomter med utsikt i en spesifikk retning. Med utsikten godt ivaretatt i stue og kjøkken, et romslig vaskerom med egen inngang, innvendig bod i tilknytning til ett av soverommene og muligheten for en skikkelig storstue gir dette huset et innvendig særpreg.

Fra kr 2 237 700

Fakta

Antall rom: 3 rom og kjøkken
Bruksareal (BRA):  107 m2/163,2 m2
Bebygd areal (BYA): 128 m2
Takvinkel: 38°
Pris: Fra 2 237 700 NOK, se pris for ditt fylke her


Småbarnsfamilien valgte Åse!
Vis Interiør Vis galleri
Vis Eksteriør Vis galleri

Fantastisk utsikt med mange vinduer

Gå på 360-visning i Åse.

Åse tilbyr en fleksibel løsning på 1-etasje avhengig av hvor mange soverom du behøver og om du planlegger å innrede overetasjen. På kjøkkenet kan dere velge i ulike alternativer på hvitevarer slik at det best mulig passer deres behov. Det er lagt til rette for at man senere en gang kan dele av stue og kjøkken uten å måtte gjøre de store inngrepene.

Med den uinnredede 2 etasjen gir dette dere en fantastisk fin mulighet for å få et hus som familien kan fortsette å vokse i. Her kan du starte med tre soverom i 1etasje. Eller dere kan ta bort det store soverommet for å få en enda større stue. Da kan du innrede 2 etasjen med et stort soverom, bad og ekstra oppholdsrom. Tilpass 2 etasjen til deres behov. Her finnes det mange muligheter. Innredning i 2 etg er ikke med i Älvsbyhus sin leveranse. Og kan ikke påbegynnes før dere har overtatt huset.

Kontakt gjerne vår rådgiver i ditt distrikt for å høre mer om dine muligheter og for et gratis kostnadsoverslag.

Planløsninger

Standard, rettvendt
Standard, speilvendt

Fasadeskisser

3D interiør

Tre vanlige tilvalg

Jeg er interessert - hvordan går jeg videre?

Energi