Gå til innhold

Åse 1,5-etasjes hus

I denne modellen har vi integrert stue og kjøkken helt og holdent til ett rom. Stue og kjøkken ligger på samme side i huset nettopp tiltenkt tomter med utsikt i en spesifikk retning. Med utsikten godt ivaretatt i stue og kjøkken, et romslig vaskerom med egen inngang, innvendig bod i tilknytning til ett av soverommene og muligheten for en skikkelig storstue gir dette huset et innvendig særpreg.

Fra kr 2 151 000

Fakta

Antall rom: 3 rom og kjøkken
Bruksareal (BRA):  107 m2/163,2 m2
Bebygd areal (BYA): 128 m2
Takvinkel: 38°
Pris: Fra 2 151 000 NOK, se pris for ditt fylke her


Småbarnsfamilien valgte Åse!
Vis Interiør Vis galleri
Vis Eksteriør Vis galleri

Gir mulighet for fantastisk utsikt

Åse tilbyr en fleksibel løsning på 1-etasje avhengig av hvor mange soverom du behøver og om du planlegger å innrede overetasjen. På kjøkkenet kan dere velge i ulike alternativer på hvitevarer slik at det best mulig passer deres behov. Det er lagt til rette for at man senere en gang kan dele av stue og kjøkken uten å måtte gjøre de store inngrepene.

Med den uinnredede 2 etasjen gir dette dere en fantastisk fin mulighet for å få et hus som familien kan fortsette å vokse i. Her kan du starte med tre soverom i 1etasje. Eller dere kan ta bort det store soverommet for å få en enda større stue. Da kan du innrede 2 etasjen med et stort soverom, bad og ekstra oppholdsrom. Tilpass 2 etasjen til deres behov. Her finnes det mange muligheter. Innredning i 2 etg er ikke med i Älvsbyhus sin leveranse. Og kan ikke påbegynnes før dere har overtatt huset.

Kontakt gjerne vår rådgiver i ditt distrikt for å høre mer om dine muligheter og for et gratis kostnadsoverslag.

Planløsninger

Standard, rettvendt
Standard, speilvendt
Overetasje med ark

Fasadeskisser

3D interiør

Tre vanlige tilvalg

Jeg er interessert - hvordan går jeg videre?

Energi

Bestill katalog