Gå til innhold

Åse 1,5-etasjes hus

I denne modellen har vi integrert stue og kjøkken helt og holdent til ett rom. Stue og kjøkken ligger på samme side i huset nettopp tiltenkt tomter med utsikt i en spesifikk retning. Med utsikten godt ivaretatt i stue og kjøkken, et romslig vaskerom med egen inngang, innvendig bod i tilknytning til ett av soverommene og muligheten for en skikkelig storstue gir dette huset et innvendig særpreg.

Fra kr 2 443 600

Fakta

Antall rom: 3-7 rom og kjøkken, vaskerom med groventré
Bruksareal (BRA):  107 m2/163,2 m2
Bebygd areal (BYA): 128 m2
Takvinkel: 38° eller tilvalg 34° med forhøyd veggliv
Pris: Fra 2 443 600 NOK, se pris for ditt fylke her

Vis Interiør Vis galleri
Vis Eksteriør Vis galleri

Fantastisk utsikt med mange vinduer

Gå på 360-visning i Åse eller test bygg online

Her får du en fleksibel løsning i 1-etasje avhengig av hvor mange soverom du trenger og om du planlegger å innrede overetasjen rett etter overtagelsen eller ikke. Man kan enkelt dele av stuen for å få enda et soverom eller en lukket TV-stue uten at den store planløsningen i stue og kjøkken forsvinner.

Overetasjen kan bli ekstra stor om du velger tilvalget 34° takvinkel med forhøyd veggliv og ark på taket slik bildet over illustrerer. Med alle tilvalgene som også finnes på vinduer, dekorvinduer og dører, har du store muligheter for å skape ditt eget hus slik du vil ha det.

Åse er faktisk det mest solgte 1,5-etasjes huset i Norge! Tar du kontakt med din forhandler kan dere sammen sette opp en kalkyle med dine ønsker. Da ser du raskt hvilke valg­muligheter du faktisk kan velge og likevel holde deg innenfor budsjettet.

Planløsninger

Rettvendt
Speilvendt
Dekorvindu hall
Kjøkkenvindu
Ekstra rom
Walk-in-closet & balkongdør i ekstra rom
Vindu stue
Ekstra balkongdør & vindu stue
Flere dekorvinduer
Balkongdør soverom 11,2
Loft u/ark
Loft m/ark
Loft m/ 2ark

Fasadeskisser

3D interiør

Tre vanlige tilvalg

Jeg er interessert - hvordan går jeg videre?

Energi