Gå til innhold

Åse+ 1,5-etasjes hus

Åse+ er en oppgradert husmodell for deg som vil slippe å bruke tid på å velge selv. Her har vi laget en ferdig pakke med de mest attraktive tilvalgene både utvendig og innvendig.

Fakta

Antall rom: 3-7 rom og kjøkken, vaskerom med groventré
Bruksareal (BRA):  107 m2/175 m2
Bebygd areal (BYA): 149,4 m2
Takvinkel: 34°
Pris: Ta kontakt med din forhandler her

Noen eksempler på hva som er inkludert: 34°ark på husets bakside, 34°takvinkel med forhøyd veggliv, gavelbalkong, vindu i stue byttes til verandadør, 900 mm møbelpakke i baderom, håndklehenger i vannbåren varme, elektrisk gulvvarme på bad, spotlights bad og kjøkken, oppgradert kjøkkenpakke med innebygde hvitevarer etc. 


Småbarnsfamilien valgte Åse
Vis Interiør Vis galleri
Vis Eksteriør Vis galleri

Åse+ pakkeløsning

Åse+ er et stort hus med noen av de mest attraktive tilvalgene både utvendig innvendig, perfekt for deg som vil slippe å bruke tid på å velge selv. Du kan likevel gjøre endringer i denne pakken om du skulle ønske det. Ta kontakt med din nærmeste forhandler for å få se hva som er inkludert i Åse+ pakkeløsning.

I Åse+ har vi blant annet valgt 34° takvinkel med forhøyd veggliv og ark i overetasjen, samt en gavelbalkong . Du får en stor og luftig overetasje, med godt lys inn fra arken og en overbygd veranda med utgang fra både 1. etasje og 2. etasje. Overetasjen kommer uinnredet slik at du selv kan velge planløsningen etter familiens behov. 

I kjøkken, bad og vaskerom har vi også lagt til en rekke populære tilvalg for en oppgradert bolig til deg og din familie. 

Planløsninger

Rettvendt
Speilvendt
Loft m/ark

Fasadeskisser

3D interiør

Tre vanlige tilvalg

Jeg er interessert - hvordan går jeg videre?

Energi