Gå til innhold

Astrid 1,5-etasjes hus

Denne husmodellen har utgangspunkt i den planløsningen som gjennom tidene er vår bestselger. Huset har en stor, lys og åpen løsning med stue og kjøkken , noe som gir god plass til både matlaging og selskapeligheter.

Fra kr 2 443 600

Fakta

Antall rom: 3-7 rom og kjøkken, vaskerom med groventré
Bruksareal (BRA): 107 m2/163,2 m2
Bebygd areal (BYA): 128 m2
Takvinkel: 38° eller tilvalg 34° med forhøyd veggliv
Pris: Fra 2 443 600 NOK

Vis Interiør Vis galleri
Vis Eksteriør Vis galleri

For familien i vekst

Gå på 360-visning i Astrid eller test bygg online her

Fra balkongdøren i stuen og fra det romslige vaske­rommet har du enkel tilgang til uteområdet. Groventréen fra vaskerommet er noe som kundene setter stor pris på. Veldig praktisk til små bein som har lekt ute i søla eller etter en lang tur i skogen en regnværsdag. 

Med det romslige hoved­soverommet og et mindre rom i første etasje, er dette en perfekt start for en familie i vekst. Vi leverer overetasjen uinnredet slik at dere selv kan velge hvordan dere vil innrede denne etter at huset er levert. Vårt forslag er å lage et stort soverom og TV-stue, et bad og et walk-in-closet/bod. I leveransen fra oss inngår blant annet trapp, vinduer, underlagsgulv samt forberedelser for vvs, el, data og TV. Kostnaden for å ferdigstille overetasjen selv blir derfor lav.

For full utnyttelse av over­etasjen og mer lys velger de fleste kunder tilvalget en eller to ark på taket og 34° tak­vinkel med forhøyet veggliv. Har du stor tomt kan du også velge gavelbalkong. Da får du en skjermet uteplass hele året - både i første etasje og i overetasjen.

Planløsninger

Rettvendt
Speilvendt
Kjøl/frys vris
Kjøkkenvindu
Walk-in-closet & balkongdør soverom 14,3
Balkongdør soverom 11,2
Ekstra soverom
3 liggende dekorvinduer
Flere dekorvinduer
Loft u/ark
Loft m/ark
Loft m/ 2ark

Fasadeskisser

3D interiør

Tre vanlige tilvalg

Jeg er interessert - hvordan går jeg videre?