Gå til innhold

Astrid+ 1,5-etasjes hus

Astrid+ er husmodellen for deg som vil slippe å bruke tid på å velge selv. Her har vi valgt noen av de mest attraktive tilvalgene både utvendig og innvendig.

Fakta

Antall rom: 3-6 rom og kjøkken, vaskerom med groventré
Bruksareal (BRA): 107 m2/175 m2
Bebygd areal (BYA): 128 m2
Takvinkel: 34° med forhøyd veggliv
Pris: Ta kontakt med din forhandler her

Noen eksempler på hva som er inkludert: 34°ark på husets bakside, 34° takvinkel med forhøyd veggliv, helglasset vindusdør, balkongdør i vaskerom, 900 mm møbelpakke i baderom, oppgradert kjøkkenpakke med innebygde hvitevarer, opphøyd oppvaskmaskin, skuffer i samtlige benkeskap etc. 

Vis Interiør Vis galleri
Vis Eksteriør Vis galleri

Astrid+ pakkeløsning

Astrid+ er et stort familiehus med noen av de mest attraktive tilvalgene både utvendig innvendig, perfekt for deg som vil slippe å bruke tid på å velge selv. Du kan likevel gjøre endringer i denne pakken om du skulle ønske det. Ta kontakt med din nærmeste forhandler for å få se alt som er inkludert i Astrid+ pakkeløsning.

I Astrid+ har vi blant annet valgt 34° takvinkel med forhøyd veggliv og ark i overetasjen. Du får da en stor og luftig overetasje, med godt lys inn fra arken. Så kan du selv innrede denne etasjen akkurat slik du ønsker. 

Utenfor har vi blant annet lagt til helglasset vindusdør til terrassen, balkongdør fra vaskerom og ekstra vindu i kjøkken over benkeskap. I kjøkken og bad har vi også valgt en rekke populære tilvalg, og i vaskerommet finner du Elextrolux vaskemaskin og tørketrommel. 

Planløsninger

Rettvendt
Speilvendt
Loft m/ark

Fasadeskisser

3D interiør

Tre vanlige tilvalg

Jeg er interessert - hvordan går jeg videre?