Gå til innhold

Edvard 1,5-etasjes hus

Her har dere virkelig boltreplass og muligheter for store og små. Denne husmodellen kommer med to gode soverom, bad og gjestetoalett, stor stue og åpen løsning mellom spisestue og kjøkken.

Fra kr 2 377 300

Fakta

Antall rom: 4 rom og kjøkken
Bruksareal (BRA): 129,2 m2/197,1 m2
Bebygd areal (BYA): 152,4 m2
Takvinkel: 38°
Pris: Fra 2 377 300 NOK, se pris i ditt fylke her


360 visning
Vis Interiør Vis galleri
Vis Eksteriør Vis galleri

Godt med plass for store og små

Fra både stue og vaskerom har dere direkte ut/inngang til uteplassen. Praktisk med sølete tøy direkte til vaskerom og fra stuen har dere tilgang til hage eller terrasse. Trenger man ytterligere et soverom så kan det leveres ekstra soverom i 1 etg.

Ønsker dere en enda åpnere løsning kan kjøl/ frys vris slik at man åpner opp enda mer fra kjøkkenet. I det store soverommet (for de mindre sjenerte) kan det også leveres helglasset balkongdør for å slippe inn mer lys. Et dekorvindu i soverommet, et vindu som går nesten ned til golvet, i gavlveggen gir gavlfasaden mer liv og slipper inn mer lys i soverommet.

På kjøkkenet kan dere velge i ulike alternativer på hvitevarer slik at det best mulig passer deres behov.

Når dere trenger mer plass kan 2 etg innredes slik at den tilfredsstiller familiens nye behov. Vårt forslag til innredning i 2 etg gir et ekstra soverom, bad og stue. Dette kan dere selvsagt justere slik at det passer deres behov. Innredning i 2 etg er ikke med i Älvsbyhus sin leveranse. Og kan ikke påbegynnes før dere har overtatt huset.

Viste tilvalg i denne illustrasjonen er dusjhjørne, flytting av kjøl/frys, helglasset balkongdør og lave vinduer i stue, sprosser og ark. Snakk vår rådgiver i ditt distrikt om hvilke tilvalg du kan velge i ditt hus.

Planløsninger

Standard, rettvendt
Standard, speilvendt
Overetasje med ark

Fasadeskisser

3D interiør

Tre vanlige tilvalg

Jeg er interessert - hvordan går jeg videre?

Bestill katalog