Gå til innhold

Edvard 1,5-etasjes hus

Edvard er en av våre største husmodeller og har rikelig med boltreplass for store og små. Kjøkkenet i Edvard er laget ekstra stort, med god plass til både matlaging og sosialt samvær. Det herlige åpne kjøkkenet har direkte tilgang til stue, gang og husets praktiske vaskerom, med egen groventré.

Fra kr 2 739 000

Fakta

Antall rom: 3-6 rom og kjøkken, vaskerom med groventré
Bruksareal (BRA): 129,2 m2/197,1 m2
Bebygd areal (BYA): 152,4 m2
Takvinkel: 38° eller tilvalg 34° med forhøyd veggliv

Pris: Fra 2 739 000 NOK, se pris i ditt fylke her

Vis Interiør Vis galleri
Vis Eksteriør Vis galleri

Rikelig med plass

Gå på 360-visning i Edvard eller test bygg online

Fra både stue og vaskerom har dere direkte ut/inngang til uteplassen. Groventréen til vaskerommet er veldig praktisk til sølete tøy. 

Huset har allerede herlige lysinnslipp, men disse kan gjøres enda større med dekorvindu, lave vinduer og helglasset balkongdør. Om du ønsker kan du også velge ekstra balkongdør i det store soverommet, i tillegg til et dekorvindu som går nesten ned til gulvet.

I den andre enden av huset finner du to store soverom, det største med et eget walk-in closet. Her finnes både gjestetoalett og et større bad. Trenger man ytterligere et soverom, kan det leveres ekstra soverom i 1 etg. Alle våre 1,5 etasjes hus leveres med uinnredet, klargjort overetasje og trapp, slik at du selv kan innrede den akkurat som du vil etter husleveransen, eller når det passer for behovet og økonomien.

Vil du ha et enda større hus kan du velge 34 graders takvinkel med forhøyd veggliv, ark på taket, og kanskje en stor gavelbalkong – perfekt til sene sommerkvelder i ly for vær og vind. Dette er bare noen få av de mange rimelige tilvalgene som finnes for Edvard. Din nærmeste forhandler setter raskt og gratis opp et forslag til deg.

Planløsninger

Rettvendt
Speilvendt
Vindu over kjøkkenbenk
Kjøl/frys vris
Balkongdør soverom 13,8
Balkongdør soverom 11,2
Ekstra rom
Dekorvindu hall
Flere dekorvinduer
Loft u/ark
Loft m/ark
Loft m/2ark

Fasadeskisser

3D interiør

Tre vanlige tilvalg

Jeg er interessert - hvordan går jeg videre?

Energi