Gå til innhold

Fanny 1,5-etasjes hus

Det perfekte huset for smale tomter! Huset Fanny har inngangsparti på gavelsiden. Den store stuen og kjøkkenet er familiens samlingspunkt og er plassert i enden av huset, med mange vinduer for naturlig sollys og direkte tilgang til hagen. I denne husmodellen kan du også velge badstu som tilvalg!

Fra kr 2 248 100

Fakta

Antall rom: 3-6 rom og kjøkken, vaskerom
Bruksareal (BRA): 
107 m2/163 m2
Bebygd areal (BYA): 
128 m2
Takvinkel: 
38°
Pris: 
Fra 2 248 100 NOK, se pris i ditt fylke her
 
 

Så effektivt bygger vi!
Vis Interiør Vis galleri
Vis Eksteriør Vis galleri

Perfekt for smale tomter!

Gå på 360-visning i Fanny.

Fanny er et gavelstilt hus med inngang på husets kortside, noe som passer perfekt på smale tomter. Kjøkken og stue er plassert lengst inn i huset, med flere vinduer mot den ene gavelen, noe som gir et herlig lysinnslipp. Her kan du også velge tilvalget lave vinduer stue og kjøkken, og få en fantastisk utsikt.

Huset leveres med to soverom, hvorav et stort master bedroom med walk-in-closet og privat toalett. Bad og vaskerom er praktisk plassert ved entréen. I tilknytning til badet finner du en bod. Denne kan du oppgradere til badstu! Forskning fra Finland viser at badstu er godt for helsa og dette unike tilvalget finnes på husmodellen Fanny

Når dere trenger mer plass kan overetasjen innredes akkurat slik dere selv vil. I den innredningsklare overetasjen inngår trapp, vinduer, underlagsgulv og forberedelser for el og vvs. Kostnaden for å gjøre klar overetasjen blir derfor lav, uansett om du velger å bygge den selv eller om noen andre gjør det for deg.

Fanny er et hus med stort potensiale og med våre 150 tilvalg, både utvendig og innvendig, har du mulighet til å skape ditt drømmehjem.

Planløsninger

Standard, rettvendt
Standard, speilvendt

Fasadeskisser

3D interiør

Tre vanlige tilvalg

Jeg er interessert - hvordan går jeg videre?

Energi