Gå til innhold

Henrik 1,5-etasjes hus

Her snakker vi åpen planløsning! I huset Henrik kan man forlenge det åpne kjøkkenet og stuen i nesten hele husets lengde. Perfekt når du vil ha en stor samlingsplass for familien.

Fra kr 2 497 900

Fakta

Antall rom: 3 rom og kjøkken
Bruksareal (BRA): 129,2/197,1 m2
Bebygd areal (BYA): 152,4 m2
Takvinkel: 38°
Pris: Fra 2 497 900 NOK, se pris i ditt fylke her


Så effektivt bygger vi!
Vis Interiør Vis galleri
Vis Eksteriør Vis galleri

Familiens samlingspunkt er like stort som en leilighet

Gå på 360-visning i Henrik.

Henrik er et av Älvsbyhus mest spennende hus, takket være den utradisjonelle planløsningen i 1-etasje. Kombinere dette med din egen løsning i overetasjen, som kommer uinnredet, og du får en bolig som får er helt unik. Samtidig som det er et fantastisk hus å bo i.

Den gigantiske kjøkken- og stueløsningen kan man enkelt dele av for å få enda et soverom, uten at den åpne følelsen i planløsningen forsvinner. Vi har åpnet dette huset så mye vi kan og samtidig klart å få lukket de viktigste rommene. Med enkle grep kan du selv stenge av f.eks. kjøkkenet om du skulle ønske det.

Ved å velge 34 graders takvinkel med forhøyd veggliv, enkel eller dobbel ark på taket, og kanskje en gavelbalkong, kan du skape enda mer plass i det allerede store huset – hele 197 kvm til et av markedets beste priser! Her snakker vi åpen planløsning! I huset Henrik kan man forlenge det åpne kjøkkenet og stuen i nesten hele husets lengde. Perfekt når du vil ha en stor samlingsplass for familien. 

Kjøkken, bad, interiør og eksteriør tilpasser du naturligvis enkelt etter dine behov, takket være de 150 smarte tilvalgene som finnes i vårt sortiment. Ta kontakt med din nærmeste husrådgiver og få et kostnadsfritt prisoverslag på ditt drømmehus! 

Planløsninger

Standard, rettvendt
Standard, speilvendt

Fasadeskisser

3D interiør

Tre vanlige tilvalg

Jeg er interessert - hvordan går jeg videre?

Energi