Gå til innhold

Henrik 1,5-etasjes hus

Her har dere virkelig boltreplass og muligheter for store og små. Denne husmodellen kommer med 2 gode soverom, bad, stor stue og åpen løsning mellom spisestue og kjøkken.

Fra kr 2 377 300

Fakta

Antall rom: 3 rom og kjøkken
Bruksareal (BRA): 129,2/197,1 m2
Bebygd areal (BYA): 152,4 m2
Takvinkel: 38°
Pris: Fra 2 377 300 NOK, se pris i ditt fylke her


360 visning
Vis Interiør Vis galleri
Vis Eksteriør Vis galleri

Åpen og romslig løsning

Henrik er en av Älvsbyhus mest spennende husmodeller, takket være sin utradisjonelle planløsing i 1-etasje. Kombiner dette med en unik løsning på overetasjen som kommer uinnredet, så får du en bolig som er annerledes. Samtidig så er det et fantastisk hus å bo i.

På kjøkkenet kan dere velge i ulike alternativer på hvitevarer slik at det best mulig passer deres behov.

Med to soverom har du allerede en veldig romslig og åpen løsning med stue og kjøkken. Ønsker du enda mer stue kan du åpne opp i nesten hele husets lengde. Eller så kan du benytte det ene store soverommet som en separat tv-stue/ungdomsrom. Vi har åpnet opp dette huset så mye vi kan og samtidig klart å få lukket av de viktigste rommene. Med enkle grep kan du selv stenge av f.eks kjøkken om du ønsker.

Når det blir behov for mer plass kan 2 etg innredes. Vårt forslag til innredning i 2 etg gir et ekstra soverom, bad og stue. Dette kan dere selvsagt justere selv slik at det passer deres behov. Innredning i 2 etg er ikke med i Älvsbyhus sin leveranse, så her har du muligheten til å få det slik du selv ønsker.

Planløsninger

Standard, rettvendt
Standard, speilvendt
Overetasje med ark

Fasadeskisser

3D interiør

Tre vanlige tilvalg

Jeg er interessert - hvordan går jeg videre?

Bestill katalog