Gå til innhold

Henrik 1,5-etasjes hus

Her snakker vi åpen planløsning! I huset Henrik kan man forlenge det åpne kjøkkenet og stuen i nesten hele husets lengde. Perfekt når du vil ha en stor samlingsplass for familien.

Fra kr 2 727 700

Fakta

Antall rom: 3-7 rom og kjøkken, vaskerom med groventré
Bruksareal (BRA): 129,2/197,1 m2
Bebygd areal (BYA): 152,4 m2
Takvinkel: 38° eller tilvalg 34° med forhøyd veggliv
Pris: Fra 2 727 700 NOK, se pris i ditt fylke her


Jul i Henrik
Vis Interiør Vis galleri
Vis Eksteriør Vis galleri

Familiens samlingspunkt er like stort som en leilighet

Gå på 360-visning i Henrik

I huset Henrik har du virkelig boltreplass for store og små. Huset har en utradisjonell planløsning i første etasje og mange spennende tilvalg utvendig og innvendig. Som f.eks. forhøyd veggliv og to ark på taket som bildene viser. Kombiner dette med din egen unike overetasje ­etter husleveransen, og du får en bolig som folk legger merke til.

I det gigantiske kombinerte kjøkken- og stue kan man enkelt dele av for å få enda et stort soverom, TV-stue eller hjemmekontor. Og det uten at den åpne følelsen i planløsningen forsvinner. Vi har åpnet dette huset så mye vi kan og samtidig klart å få lukket de viktigste rommene. Med enkle grep kan du selv stenge av kjøkkenet om du skulle ønske det. Eller du kan stenge av den innerste delen av stuen og lage en TV-stue, hjemmekontor eller ekstra soverom.

Som i alle våre hus kan du også her velge blant en rekke rimelige tilvalg på vinduer, dører, kjøkken, bad etc. Ta gjerne kontakt med din nærmeste forhandler for å se på alle mulighetene du har til å lage ditt eget Henrik. Vi setter raskt sammen et uforpliktende kostnadsoverslag så du kan se hva det vil koste å realisere husdrømmen.

Planløsninger

Rettvendt
Speilvendt
Dekorvindu hall
Ekstra vindu stue
Vindu & balkongdør stue
Balkongdør soverom
Ekstra rom
Walk-in-closet
Balkongdør i ekstra rom
Loft u/ark
Loft m/ark
Loft m/ 2ark

Fasadeskisser

3D interiør

Tre vanlige tilvalg

Jeg er interessert - hvordan går jeg videre?

Energi