Gå til innhold

Lasse 1,5-etasjes hus

Lasse er et sjarmerende hus som passer perfekt på små tomter. Huset har åpne flater og smarte løsninger, med mange muligheter for tilpasning. Lasse fungerer også veldig bra som tomannsbolig eller som et fritidshus.

Fra kr 1 868 200

Fakta

Antall rom:  2-4 rom og kjøkken, samt vaskerom
Bruksareal (BRA): 63 m²/ 96 m²
Bebygd areal (BYA): 79 m²
Takvinkel: 38° eller tilvalg 34° med forhøyd veggliv
Pris: 
Fra 1 868 200 NOK, se pris i ditt fylke her
Vis Interiør Vis galleri
Vis Eksteriør Vis galleri

Perfekt på små tomter

Med Lasse kan man oppnå drømmen om et eget hus eller fritidshus. Den smarte prisen og det lave energiforbruket garanterer at livet med Lasse blir enkelt og godt! Et smart husvalg!

Huset Lasse har funksjonelle flater og passer godt for enslige, par eller mindre familier. Det passer like godt i bymiljø som på landet, som tomannsbolig eller som et fritidshus.

Den lyse, romslige stue- og kjøkkenløsningen åpner opp mot omgivelsene og utgang direkte til hagen. Her kan du også velge flere vinduer og dekorvinduer for mer lysinnslipp. Det romslige badet har mulighet for badstu, noe som setter glans på hverdagen eller som varmer godt etter lang tur ute i naturen. 

Lasse er et hus med stort potensiale og med våre 150 tilvalg, både utvendig og innvendig, har du mulighet til å skape ditt drømmehjem. Velg for eksempel 34 graders takvinkel med forhøyd veggliv og ark på taket – og få en stor og lys overetasje. Når dere trenger mer plass kan overetasjen innredes akkurat slik dere selv vil, etter husleveransen.

Planløsninger

Rettvendt
Speilvendt
Badstu
Loft u/ ark
Loft m/ ark

Fasadeskisser

3D interiør

Tre vanlige tilvalg

Jeg er interessert - hvordan går jeg videre?

Energi