Gå til innhold

Selma 1,5-etasjes hus

Med Selma får du et koselig hus hvor du har alt du trenger i første etasje. Her har kjøkkenet fått ekstra god plass, og er nesten like stort som stua. Det gir deg større fleksibilitet til hvordan du vil innrede stue og kjøkken.

Fra kr 2 227 500

Fakta

Antall rom: 2-5 rom og kjøkken, vaskerom
Bruksareal (BRA): 84,8 m2/129,4 m2
Bebygd areal (BYA): 103,6 m2
Takvinkel: 38° eller tilvalg 34° med forhøyd veggliv
Pris: Fra 2 227 500 NOK, se pris i ditt fylke her

Vis Interiør Vis galleri
Vis Eksteriør Vis galleri

Vokser i takt med behovet

Kjøkkenet i Selma har fått god plass til både matlaging og til å være sammen. Fra det romslige kjøkkenet har man direkte tilgang til begge sider av stua. Og da begge rommene er nesten like store har du mulighet til å velge om du vil ha spisebord både i stue og kjøkken, eller kun i ett av rommene. I kjøkkenet har du nemlig plass til både kjøkkenøy og spisebord! Kanskje du da heller har lyst til å lage deg en koselig lesekrok i stua? Eller du kan velge å dele av stue for å lage et ekstra soverom, kontor eller hobbyrom (tilvalg ekstra soverom).

Det store soverommet, badet og vaskerom er plassert i den andre enden av huset. Trenger du ytterligere ett soverom kan det leveres ekstra i første etasje, men de fleste velger å innrede overetasjen med dette etter husleveransen. Vi leverer overetasjen ­uinnredet slik at du selv kan velge hvordan du vil innrede denne etter at huset er levert. Vårt forslag er å lage et stort sove­rom og TV-stue, samt et bad. Alternativt to soverom, bad og en TV-stue. Inkludert i leveransen er blant annet trapp, vinduer, underlagsgulv samt forberedelser for vvs, el, data og TV. Kostnaden for å ferdigstille overetasjen selv blir derfor lav.

Kontakt gjerne din forhandler for mer info og for å få et kostnadsfritt prisoverslag på ditt Selma.

Planløsninger

Rettvendt
Speilvendt
Ekstra vindu & flytte balkongdør
Stående dekorvinduer
3 liggende dekorvinduer soverom
Ekstra soverom
Dekorvindu hall
Loft u/ark
Loft m/ark

Fasadeskisser

3D interiør

Jeg er interessert - hvordan går jeg videre?