Gå til innhold

Fritidshus

Tenk deg ditt eget fritidshus. Ditt andre hjem hvor du kan koble av, nyte naturen og frisk luft. Kanskje til jakt, fiske, turer i skog og mark, bær- og soppturer? Eller liker du best sommer og bading, og drømmer om ditt eget sted i nærheten av en badeplass og båtplass? nyte lange sommerdager med jordbær og reker. 

Et fritidshus som har miljøvennlig oppvarming og jevn temperatur hele året, en egen groventré og kanskje til og med en badstu å varme seg i etter en lang dag ute. Det kan faktisk være mulig med et Älvsbyhus.

Våre mindre husmodeller er spesielt populære alternativer som sommerbolig, vinterbolig eller bolig ved skjærgården. Smarte planløsninger gjør at du kan utnytte arealet best mulig og få flere sengeplasser. Er du på jakt etter et større fritidshus? Ta en titt på våre større husmodeller som har luftige, store flater. 

Her er noen av husmoellene som passer ekstra bra som fritidshus. Vil du vite om det er mulig å bygge et fritidshus på den tomten du eier eller vurderer å kjøpe? Ta gjerne kontakt med oss.

Velg et ferdighus som fritidshus

I dag er ikke forskjellen mellom å bygge et fritidshus og et vanlig hus spesielt stor. Ønsket om å bo nær naturen gjør at flere velger å bygge en helårsbolig der det før bare har vært fritidsboliger. Alle våre husmodeller fungerer bra som fritidshus, men våre mindre hus er de absolutt mest populære alternativene. Ved å bygge fritidshus med oss får du et fritidshus av høy kvalitet, til en fast pris og med en pålitelig og trygg prosess. Hos oss får du dessuten veldig gunstige betalingsvilkår og betaler først når du har overtatt fritidsboligen din.

Fritidshus du kan bruke hele året

Hvorfor skal du måtte begrense ferieboligen til en sesong? Mange av oss lengter etter fritid, natur og tid med familien året rundt, ikke bare om sommeren. I dag snakker man om vintertilpasset fritidshus, noe som innebærer at huset er riktig isolert og tilpasset slik at du kan bo der året rundt. Et vintertilpasset fritidshus blir et sted som du kommer til å bruke mye, om det er i sommerferien, skisesongen eller jaktsesongen. Alle Älvsbyhus husmodeller er selvfølgelig tilpasset som helårsbolig.

Overraskende billig fritidshus med høy kvalitet

Hva koster det egentlig å bygge et fritidshus? Det kommer an på hvilken husmodell og byggeprossess du velger. Og naturligvis hvilken husleverandør du velger. Älvsbyhus bygger til markedets beste prislapp og tilbyr fritidshus fra kr. 1 779 200. Vi har en fast prisliste for alle hus, noe som innebærer at du som kjøper for en kalkyle som holder og du slipper ubehagelige overraskelser.

Älvsbyhus har bygd hus i over 75 år - gjennom 3 generasjoner - og er Sveriges største småhusleverandør. Og i Norge har vi bygd hjem i mer enn 25 år. Det innebærer ikke bare at vi er en solid bedrift, men at vi også kan tilby markedets laveste pris, høy kvalitet og en miljøvennlig byggeprosess. Miljøfokuset reflekteres i hele prosessen - fra treet i skogen til ditt nye hus. Med høy kvalitet og lave driftskostnader kan du bygge et miljøvennlig og prisgunstig hus i tre. 

Mulighet for badstue

Få ting er så avkoblende som tiden i en badstue etter en dag på ski eller en lang tur i skogen. Og for å ikke snakke om alle fordelene som badstu fører med seg! Tenk så herlig å kunne ha sin egen badstue i fritidshuset. Flere av våre husmodeller kan derfor leveres med badstue som et rimelig tilvalg; Alvar, Edith, Lasse, Mikael, Minna og Sofia.

Priseksempel for noen fritidshus

Modell Type Størrelse Rom   Pris (fra)
Lasse 1,5-etasje 63/96 m² 2-4   1 779 200 kr
Eva 1-etasje 107 m² 4   2 213 500 kr
Alvar 1,5-etasje 85/129m² 2-5   2 121 400 kr
Selma 1,5-etasje 85/129 m² 2-5   2 121 400 kr
Få gratis kostnadsoverslag på ditt fritidshus

 

Älvsbyhus - leverandør av fritidshus

På Älvsbyhus har vi bygget trehus siden 60-tallet i egne fabrikker i Sverige. Vi har levert over 44 000 hus til kunder i Norge, Sverige og Finland. Med et modulhus fra Älvsbyhus får du mulighet til å bygge et fritidshus av høy kvalitet til en lav pris.