Gå til innhold

Tove Vinkelhus

Et romslig vinkelhus med mange muligheter! Som standard får du tre soverom, garderobe i tilknytning til det største soverommet, to bad, vaskerom, stort romslig kjøkken med åpen løsning inn til spisestue, salong og tv/ aktivitetskrok.

Fra kr 2 936 200

Fakta

Antall rom: 5 rom og kjøkken, vaskerom
Bruksareal (BRA): 150 m2
Bebygd areal (BYA): 177,4 m2
Takvinkel: 27°
Pris: 2 936 200 NOK, se pris for ditt fylke her

Vis Interiør Vis galleri
Vis Eksteriør Vis galleri

Et hus som gir mye

Bygg Tove online

Dette er et romslig vinkelhus som vi virkelig har fått mye ut av. Utenfor har du også mulighet til å skape en fantastisk uteplass med direkte tilgang fra både stue og soverom.

Om du ønsker kan stuedelen ytterst i vinkelen endres på flere måter. Skilleveggen kan splittes slik at du har en åpen inngang i midten. Eller du kan forlenge skilleveggen og få en dør slik at det innerste rommet blir lukket, enten som soverom eller TV-stue. Eller du kan velge å lage to soverom der og få en dør på hver side av skilleveggen.

Du kan også velge blant mange ulike tilvalg for å gjøre huset mer personlig - lave/større vinduer, helglassede balkongdører, samt dekor­vinduer for å nevne noen. 

Test gjerne å bygge ditt Tove i Bygg hus online og velg ”Send til selger” for å få et komplett og uforpliktende kostnadsoverslag.

Planløsninger

Rettvendt
Speilvendt
Delt vegg i stue
Ekstra soverom
2 ekstra soverom
Balkongdør soverom
3 liggende dekorvinduer soverom
Dekorvinduer mulige plasseringer

Fasadeskisser

3D interiør

Tre vanlige tilvalg

Jeg er interessert - hvordan går jeg videre?