Gå til innhold

Bo praktisk

Ikke lyst til å bo i leilighet, men heller ha et funksjonelt hus med en liten hage?

Når huset har blitt for stort eller trappene er tunge å gå i, er det mange som flytter til en leilighet med heis. Men så blir det ikke alltid så idyllisk som prospektet viste. Du må ta mer hensyn til naboer og får ikke samme friheten som før. Du savner en hage som du kan pusle med gjennom året. Det blir liksom ikke helt det samme med et par blomsterkasser på den lille terrassen i leiligheten. Og det er kanskje ikke nok plass til barnebarn når de kommer på overnatting.

Vi har mange kunder som kjenner seg igjen i denne situasjonen og som har valgt å bygge et nytt og funksjonelt 1-etasjes hus. Når både prisen, forutsigbarheten, oppfølgingen og leveransetiden ikke var så avskrekkende - angrer de seg absolutt ikke på det valget.

Vil du vite mer å bygge et 1-etasjes hus? Det er uforpliktende og kostnadsfritt å ta kontakt.

Kontakt oss her

Webside_artikkelbilder_de eldre.jpg

 

Vi har ikke økt råvareprisene i år

Visste du at prisøkningen på råvarer ikke har påvirket våre huspriser? 

Med sertifisert skogsdrift og egne fabrikker fabrikker i Sverige, kan vi levere til avtalt pris uavhengig av det øvrige markedet. Vi blir derfor ikke berørt av prisveksten på råmaterialer i like stor grad som konkurrentene våre. Og siden vi har kontroll på hele verdikjeden, kan vi tilby forutsigbare priser, forteller Bjørn Kristiansen, Salgssjef i Älvsbyhus.

 

Del artikkelen