Gå til innhold

"Vi kunne gjøre tilvalg og sette vårt eget preg på huset"

Vennene trodde at de blant annet hadde lagt eget gulv, fordi huset var så fint. Men svenske Hanna Larsson kunne stolt fortelle dem at alt var inkludert i leveransen fra Älvsbyhus. - Faktisk så har flere av våre venner som har sett huset vårt, nå også valgt å bygge Älvsbyhus, forteller hun.

Hanna og familien bor i husmodellen Tyr (som nå er blitt erstattet med Linnéa). Et valg som i starten ikke var en selvfølge.

- Vi hadde en forestilling om at Älvsbyhus var umoderne og kjedelig. Men det var ikke hva vi hadde foventet oss i det hele tatt! Älvsbyhus har virkelig modernisert seg. Vennene våre ble også positivt overrasket over hvor fint det ble. Da de var hjemme hos oss var det "åhh, så fint bad, men det har dere vel laget selv". Men, nei, det finnes moderne fine tilvalg i dag som standard og Älvsbyhus uppdaterer hele tiden med ny design. Og vennenes reaksjon har i noen tilfeller bikket over til en genuin interesse:

- Faktum er at flere av våre venner som har sett huset vårt også har valgt å bygge Älvsbyhus. De hadde ikke sett Älvsbyhus som et alternativ i det hele tatt, før de fikk se vårt hus. 

Den enkle bygge prosessen har imponert familien

- Når vi bestemte oss for å bygge hus hadde vi to små barn. Vi følte at vi ikke hadde mulighet til å legge masse tid på å bygge selv, så vi bestemte oss for å kjøpe et ferdighus. Og en av grunnene til at vi valgte Älvsbyhus er for at det er så enkelt.

- Da vi hade vært og sett på husene, så sa jeg i bilen - "vet du jeg vil nok bygge et Älvsbyhus". Da fikk jeg i svar, "jeg også".

Hva mener du med enkelt?

- Mye var allerede klart. Vi har gjort tilvalg, men det var passelig mange å velge i. For oss var det en fordel at det lå en standard leveranse i bunnen, men at vi samtidig kunne gjøre tilvalg og sette vårt preg på huset. Vi fikk hjelp og tips til hvordan vi kunne utvikle huset. Og hvordan vi kunne planlegge tomten.

- Alt var veldig enkelt fra vi bestemte oss og til vi flyttet inn. 

Vil du vite mer?

Kontakt oss her

Del artikkelen