Gå til innhold

Intervju: Ronny Olovsson

Fotograf: Thomas Bergman

HJEMME HOS

"Vi kunne gjøre tilvalg og sette vårt preg på boligen"

Vennene trodde at de blandt annet hadde lagt eget gulv, fordi huset var så fint. Men svenske Hanna Larsson kunne stolt fortelle dem at alt var inkludert i leveransen fra Älvsbyhus. - Faktisk så har flere av våre venner som har sett huset vårt, nå også valgt å bygge Älvsbyhus, forteller hun.

- Vi hadde en forestilling om at Älvsbyhus var umoderne, litt dårlig kvalitet og kjedelig. Men det var ikke hva vi hadde foventet oss i det hele tatt......Älvsbyhus har virkelig modernisert seg. Vennene våre ble også veldig overrasket over hvor fint huset ble. 

- Faktum er at flere av våre venner som har sett huset vårt også har valgt å bygge Älvsbyhus. De hadde ikke sett Älvsbyhus som et alternativ i det hele tatt, før de fikk se vårt hus. De hadde litt samme forestilling som vi, at det skulle være umoderne og enkelt.

Når vi hadde vært og sett på husene, så sa jeg i bilen - "vet du, jeg vil nok bygge et Älvsbyhus". Da fikk jeg i svar, "jeg også".

Den enkle prosessen har imponert familien.

- Når vi bestemte oss for å bygge hus hadde vi to små barn. Vi følte at vi ikke hadde mulighet til å legge masse tid på å bygge selv, så vi bestemte oss for å kjøpe et ferdighus. Og en av grunnene til at vi valgte Älvsbyhus er for at det er så enkelt.

Hva mener du med enkelt?

- Mye var allerede klart. Vi har gjort tilvalg, men det var passelig mange å velge i. For oss var det en fordel at det lå en standard leveranse i bunnen, men at vi samtidig kunne gjøre tilvalg og sette vårt preg på huset. Vi fikk hjelp og tips til hvordan vi kunne utvikle huset. Og hvordan vi kunne planlegge tomten.

- Alt var veldig enkelt fra vi bestemte oss og til huset kom. Det kan ikke være så enkelt, det må snart komme en baksmell, sa vi. Men nei, det har fungert bra. Vi har hatt god kontakt, og når vi tok opp småting ble det løst fort, konstanterer Larsson.

Ønsker du å få huskatalog tilsendt i posten gratis? Klikk her.