Gå til innhold

Mye hus for pengene

Å bygge drømmehuset er for mange en stor ting. En investering for livet. Men man er kanskje usikker på om det faktisk er mulig å realisere en slik drøm. At det kanskje blir for dyrt og for tungvint. Spesielt nå som prisene øker overalt. Det har vi i Älvsbyhus tenkt på og bygger derfor hus med høy bokvalitet til markedets beste prislapp - og med lave driftskostnader for deg som kunde. Hos oss får du faktisk mye hus for pengene.

- Vi var innom flere andre leverandører, og fikk tilbud om pakkepris, men da var det alltid pakkeprisen pluss, pluss, pluss. Den type prissetting var vi ikke interessert i fordi vi ventet barn og ønsket forusigbarhet, forteller Jonas Alvenes. Da ble Älvsbyhus et trygt valg. Familien bor i husmodellen Åse.

- Selv banken ble overrasket da de skjønte at prisen ikke økte fra bestilling til betaling, sier Vigdis og Henrik fra Øyer. Dermed ble det en hyggelig sum som familien kunne bruke på andre ting. Familien bor i husmodellen Edvard

Filosofien vår i mer enn 75 år - gjennom 3 generasjoner - er at du skal kunne bo godt i et fint hus og likevel ha penger til overs til andre ting. Ambisjonen har vært, og er fortsatt, å gi så mange som mulig sjansen til å skape et hjem. Et sted å starte. Et sted å vokse med. Et sted å komme hjem til. Et hjem for alle familier. 

Betalingsvilkårene våre er unike og du får mye inkludert i prisen.

  • Du betaler aldri forskudd til oss, men først når du overtar ditt nye hjem.
  • Vi har faste lave priser på alle husmodeller og tilvalg. Derfor klarer vi også raskt å gi deg en riktig kalkyle på drømmehuset. 
  • Vi binder også prisen slik at du slipper indeksregulering av prisen fra den dagen du signerer en bestillingsavtale og 14 måneder frem i tid.
  • Alle tilvalgsmulighetene er rimelige slik at du kan oppgradere huset uten å sprenge budsjettet.
  • NIBE luft-til-vann varmepumpe er inkludert i prisen. Dette er husets hjerte med ventilasjon, oppvarming og varmtvann, og gir en kostnadseffektiv og miljøvennlig oppvarming av huset. 

Har du lyst på en gratis kalkyle på ditt drømmehus? 

Det er kostnadsfritt og uforpliktende å ta kontakt med oss. På den måten får du raskt og enkelt se hvilken husdrøm du kan realisere. 

Kontakt oss her

– Folk tror jo nesten ikke på meg når jeg viser dem strømregningen! I november betalte vi under 1300 kroner inkludert nettleie, og vi har det godt og varmt i hele huset. Dessuten kan alle seks dusje uten at det blir tomt for varmtvann og det er deilig - det kunne vi ikke i det gamle huset vårt, ler Ingunn. Familien bor i husmodellen Henrik.

- Det er positivt at vi ikke har måtte ta opp byggelån. Summen vi betalte ved overlevering var den samme som ble lovet da vi skrev kontrakt, forteller Einar. Han og Irene bygget vinkelhuset Tove som kårbolig og fikk hjelp hele veien gjennom den noe kronglete byggesaksprosessen som mange bønder må igjennom.

Bli inspirert i den store, nye huskatalogen 

Her gir vi deg massevis med inspirasjon, informasjon som er kjekt å vite når du skal bygge hus, erfaringer fra andre kunder, samt oversikt over husmodeller og tilvalg. Fyll ut skjema under for å lese den digitalt.

Dine opplysninger

Obligatorisk
Obligatorisk
Obligatorisk

Har du tomt?*

Obligatorisk

Vil du heller ha katalogen per post? Klikk her

 

Del artikkelen