Gå til innhold

Kontakt

Her kan du kontakte våre forhandlere, bygg- og serviceavdelingen eller hovedkontoret. 

Om du har spørsmål som gjelder husbygging eller ønsker et gratis kostnadsoverslag, er du varmt velkommen til å ta uforpliktende kontakt med vår forhandler i ditt distrikt. Du kan også fylle ut skjemaet nederst om du ønsker å bli kontaktet.

Få gratis tomtebefaring  Få gratis kostnadsoverslag  

Forhandler

Har du spørsmål om våre produkter, priser, byggeprosessen, visningshus eller annet? Kontakt din nærmeste Älvsbyhus forhandler for en uforpliktende prat. Søk på sted eller postnummer nedenfor. Eventuelt kan du klikke på ditt fylke i oversikten under søkefeltet.

Servicekontakt

Denne siden er for deg som bygger eller bor i et Älvsbyhus og har spørsmål eller vil melde inn en feil. Ved å fylle ut skjemaet under registrerer vi henvendelsen på ditt hus og du får svar fra byggavdelingen via vår Servicedesk Blikk. 

Hva gjelder ditt besøk?

Obligatorisk
Anngi gyldig ordrenummer
Obligatorisk Välj en landskod också
Anngi gyldig E-post

Beskriv din henvendelse

Obligatorisk
Obligatorisk
Obligatorisk
Obligatorisk

Hovedkontor

Älvsbyhus Norge sitt hovedkontor ligger i Moss. Vi er en av Nordens største husprodusenter og har vært i Norge siden 1995. Kontakt hovedkontor: E-post: marked@alvsbyhus.no / Tel: 69 23 54 40

Om du trenger å komme i kontakt med bygg- og service avdelingen, anbefaler vi at du tar kontakt via servicedesk fliken for raskere ekspedisjon.

På hovedkontoret finner du også funksjoner innenfor økonomi, marked, personale og administrasjon. 

Vil du bli kontaktet?

Anngi gyldig E-post
Obligatorisk Velg en landskode
Obligatorisk
Obligatorisk
Obligatorisk
Obligatorisk

Har du tomt?