Gå til innhold

5 grunner til at du kan bestille et hus også i krisetider

Det er en spesiell situasjon for øyeblikket. En situasjon som gjør at mange føler seg usikre. For deg som drømmer om og planlegger å bygge nytt hus er kanskje usikkerheten enda tydeligere. Tør du bygge nå?  

                     Vi er en trygg og langsiktig leverandør

Vi har vært i det norske markedet i 25 år allerede, og har en trygg og god økonomi. Vi kommer med sikkerhet til å kunne levere ditt hus og vi vil være her for å ivareta deg og ditt nye hus i hele garantitiden. To år på rad med beste kundetilfredshet og totalt levert over 43.000 boliger i Norge og Sverige. 

Vi tilbyr svært gode betalingsvilkår - betal når du overtar huset

Vi vil gjøre det så enkelt som mulig for deg som kunde og tilbyr derfor veldig gode betingelser ved huskjøp. I praksis tar vi regningen for indeksregulering gjennom et helt år, slik at du kun får én enkelt fastpris å forholde deg til. Prisen fryses ved kjøpsbeslutningen og det kan gi store besparelser. I tillegg betaler du ingenting til Älvsbyhus før huset er overlevert til deg.

Vi tilbyr faste priser uten overraskelser 

Vi tilbyr 12 mnd med fast pris på vår leveranse. Du vet derfor hva det koster! Vi leverer dessuten hus med vår standard mur til denne lave faste prisen. Din nærmeste forhandler setter gratis opp et kostnadsoverslag på ditt drømmehus!

Vi bygger smart

Å bygge smart innebærer at vi bygger husene våre i fabrikk i Sverige, frakter de i moduler og monterer på byggeplass. Huset bygges dermed av tørre materialer, i tørre omgivelser, grunnes innendør og monteres tett på byggeplass første dag - beskyttet for vær og vind. Effektivt både i fabrikk og på byggeplass.

Det er trygt også i disse usikre tider

Vi tar risikoen for deg dersom du bestiller hus før 31.desember. Da tilbyr Älvsbyhus kr 0,- i avbestillingsgebyr. Vi har, med andre ord, et opplegg som gjør at du kan fortsette å planlegge ditt liv uten at behøver å uroe deg for usikkerheten akkurat nå. Skulle du ikke lengere ha økonomiske muligheter for å gjennomføre husbyggingen i løpet at et års tid, så kan vi begge tre ut av kontrakten med kr 0 i erstatning.

Kontakt oss her og få et gratis kostnadsoverslag.

 

Schibsted_1920x1300.jpg

Älvsbyhus støtter lokal handel i koronakrisen

Älvsbyhus har hovedkontoret for sin norske virksomhet i Moss. Alle ansatte får nå et gavekort på 1000 kr hver for å handle i lokale butikker i Moss.

Les mer
Bestill katalog