Gå til innhold

Regina er vår nye og mest fleksible husmodell

Vinkelhuset Regina er Älvsbyhus sitt største 1-etasjes hus og du kan få det i tre ulike planløsninger. Det er et nytt og moderne hus hvor vi har tatt hensyn til kundenes ulike behov.

Les mer om Regina her

Mange av Älvsbyhus sine kunder ønsker store hus med åpne planløsninger, og gjerne i vinkel. Frem til nå har vi hatt ett vinkelhus – populære Tove.

Da planene for Regina begynte å ta form tok vi delvis utgangspunkt i huskjøpernes ønsker og behov, sammen med den erfaringen vi har samlet oss som en av Nordens største husprodusent med over 60 år i bransjen. Regina blir vårt største hus på ett plan og vi har jobbet ekstra med fleksibiliteten og tilvalgene for å dekke de behov som dagens familier kan ha.

Dette innebærer at Regina kan fås i tre ulike planløsninger. Som standard inngår tre soverom, men du har mulighet til å få opptil fem soverom. Den med flest soverom er perfekt for familier med flere barn. Dessuten har Regina to store bad, mange oppbevaringsmuligheter og et stort walk-in-closet med direkte inngang fra master bedroom. Som tilvalg kan du dessuten velge å sette inn en ekstra dør fra garderoberommet til badet. Mange av våre kunder bygger en platting i vinkelen, noe som er perfekt for sommerens grillmiddager. Regina kompletterer vårt nåværende husprogram veldig bra.

Gå på 3D husvisning i Regina fra mobilen, akkurat når det passer deg.

 

Bestill huskatalog og prisliste her

 

Älvsbyhus har landets mest fornøyde eneboligkunder

Älvsbyhus vant utmerkelsen "Årets mest tilfredse kunder" i Prognosesenterets bransjemåling

Les mer