Gå til innhold

Opplev ditt nye drømmehus fra sofaen

Vårt helt nye vinkelhus Regina, Älvsbyhus sitt største og mest fleksible enetasjes hus, kan du nå oppleve i 3D og VR. Det første Regina huset vil du kunne fysisk oppleve først om et år, men allerede nå kan du gå inn i huset fra sofaen hjemme, via pc, nettbrett eller mobil.

Det å kjøpe et hus er den største investeringen som mange familier gjør. Derfor vil man gjerne oppleve huset før man kjøper. Sammen med Warpin Media har Älvsbyhus tatt frem et alternativ til den fysiske husvisningen for det nye vinkelhuset Regina.

Egentlig er det to ulike visninger Älvsbyhus kunder nå får. En husvisning hvor du kan oppleve ditt drømmehus online i 3D-bilder og en VR-opplevelse som gjør at du får en romfølelse, størrelse og utseende. Som om du var inne i huset uten å gå på en fysisk visning, sier Emma af Robson i Warpin Media.

VR opplevelsen krever VR-briller, men du kan også oppleve Regina i 3D uten briller fra pc, mobil eller nettbrett. Vi vil forenkle så mye som mulig for deg som kunde. Vi vil gi deg mulighet til å undersøke så mye som mulig før huskjøpet. Med denne funksjonen kan du oppleve våre hus når og hvor du vil.

Bestill huskatalog og prisliste her

Finn din nærmeste husrådgiver 

 

 

 

 

 

 

 

Regina er vår nye og mest fleksible husmodell

Vinkelhuset Regina er Älvsbyhus sitt største 1-etasjes hus og du kan få det i tre ulike planløsninger. Det er et nytt og moderne hus hvor vi har tatt hensyn til kundenes ulike behov.

Les mer