Gå til innhold

Älvsbyhus bygger hus nummer 44 000!

I fabrikken vår i Älvsbyn er det en spesiell uke når vi akkurat har produsert hus nummer 44.000.

Det føles både stort og morro at vi nå kan si at vi har levert hus nummer 44.000. Mottakeren av dette huset er LKAB og huset blir en del av den store sosiale transformasjonen av Malmberget i Gällivare, som ligger i Norbotten i landskapet Lappland i Sverige.   

Hus nummer 44.000 er av husmodellen Estelle, et 129 m² stort hus med en ny og moderne planløsning - og alt på én flate. Dette nye huset er designet av arkitekter og det er lagt vekt på at stue og kjøkken er husets hjerte. Disse rommene får dessuten maksimalt med innslipp av lys, takket være vinduenes plasseringer.

Webside_artikkelbilder_estelle_hvit.jpg

Strålende salgsresultat midt i en pandemi

Älvsbyhus har, til tross for pågående pandemi, klart å innlede første halvåret 2021 med strålende salgsresultat i Norge, Sverige og Finland.

– Vi har levert hus i mer enn 60 år og det føles bra at vi har kunnet hjelpe så mange som 44.000 familier med et nytt og fint hjem til en overkommelig pris, sier salgssjef i Sverige Olov Granström.

Webside_artikkelbilder_estelle_flere_interior.jpg

Älvsbyhus støtter Beintøft

Älvsbyhus fortsetter å støtte Miljøagentenes gode arbeid for et renere miljø og en bedre fremtid! Konkurransen Beintøft inspirerer barneskoleelever til å gå, sykle eller reise kollektivt til skolen.

Les mer