Gå til innhold

Älvsbyhus lanserer solceller som nytt tilvalg!

Älvsbyhus arbeider langsiktig og målrettet med energieffektivisering, noe som er bra for miljøet – og for våre kunders lommebøker. Denne gangen introduseres solceller som ny tilvalgsleveranse.

Det er viktig med miljøfokus. En bærekraftig utvikling er viktig både for Älvsbyhus og for våre kunder. Vi har lang tradisjon i å bygge lavenergihus for det nordiske klima. Husene er godt isolerte og har et effektivt ventilasjonssystem. Med avtrekksvarmepumpe og vannbårne radiatorer reduseres oppvarmingskostnadene, samtidig som det skåner miljøet.

Nå lanserer vi det det nyeste tiltaket i utviklingen – en solcellepakke som et alternativ for alle som kjøper Älvsbyhus. Den kan generere opp til 3000 kWh fornybar elektrisitet per år. Panelene er bygget opp av silisiumkrystaller som er dekket med spesialglass. Når solen lyser på panelene, utnytter disse all solenergien og omdanner den til elektrisitet. Huset produserer med andre ord egen el til deg og andre som kan utnytte det som blir til overs.

Vi håper og tror at man i fremtiden vil se mange av våre hus med solceller. Det tror vi er bra – både for Älvsbyhus og for miljøet.

Bestill katalog