Gå til innhold

NYHET! Moderne 129

Bestill huskatalog og prisliste her

75-årsjubileum 2019, men Älvsbyhus lader ikke opp til historisk tilbakeblikk. Nei, fokus er rettet fremover med et helt nytt konsept og flere nye husmodeller. Vi har eksperimentert med nye løsninger og et mer moderne design, som kommer tilsyne blant annet i jubileumshuset Moderne 129, høstens store nyhet!

Moderne 129 er utviklet sammen med arkitekter, hvor vi har testet nye visuelle løsninger utvendig og utviklet en helt ny planløsning tilpasset et moderne dagligliv.

 - Selv om vi fyller 75 år ser vi ikke tilbake på gulnede bilder, gamle meritter og nostalgiske minner. I flere tiår har vi definert den klassiske villaen. Nå feirer vi med å omdefinere nettopp det. Vi lanserer det vi kaller "modern line". Det er et helt nytt villakonsept, hvor vi begir oss ut på en ny og spennende reise med nye design og detaljer, sier Kent Johansson (vd Älvsbyhus). Vi gjør dette for å kunne møte markedets ønsker, teste nye løsninger og finne spennende samarbeid med arkitekter. Arkitekter som evner å utvikle oss innenfor rammen av vår rasjonelle fabrikkproduksjon. Det er en vanskelig balansegang med tøffe rammer for fabrikkens forutsetninger og som krever ekstremt kreative idéer.

Jubileumshuset Moderne 129 har mange nye tilvalg og fleksible løsninger. – Nytt design, nye løsninger, men samme smarte pris, sier Kent Johansson.

Jens Sundström, ansvarlig for produktutvikling i Älvsbyhus, har sammen med arkitektene hatt den utfordrende oppgaven med å omdefinere designet på våre hus. – Det er spennende at vi kan starte på denne reisen. Det er en stor utfordring å kunne utvikle og finne nye attraktive løsninger innenfor tydelige rammer. Det å kunne møte ønsker vi har fra markedet og forsøke å implementere nytenkning i våre hus. Moderne 129 er et konsepthus hvor vi starter denne reisen, og hvor godt vi lykkes er det opp til kundene å bestemme.

Huset vil har stor betydning for vårt arbeid. Målet er å fortsette å utvikle og utfordre oss selv med flere prosjekter i nær fremtid. Hvis Moderne 129 blir en salgssuksess øker selvsagt drivkraften i denne prosessen.

Foruten Moderne 129 lanserer vi Estelle, som også følger det nye konseptet og planløsning. 

Samt 1-etasjes huset Eva, en etterspurt husmodell. Villa Eva er resultatet av en rekke etterlysninger fra våre kunder. Litt mindre boareal med en veldig god planløsning, med tre soverom og godt med oppbevaring.

Vi vet at vi har en sterk posisjon på småhusmarkedet med våre klassiske villaer. Og nå får vi et nytt uttrykk som vi håper skal gjøre flere nysgjerrige på våre hus. En perfekt måte å feire et 75- års jubileum.  

Opplev ditt nye drømmehus fra sofaen

Vårt helt nye vinkelhus Regina, Älvsbyhus sitt største og mest fleksible enetasjes hus, kan du nå oppleve i 3D og VR. Det første Regina huset vil du kunne fysisk oppleve først om et år, men allerede nå kan du gå inn i huset fra sofaen hjemme, via pc, nettbrett eller mobil.

Les mer