Gå til innhold

Vår prosess - 4 steg til nytt hus

Det dukker som regel opp mange spørsmål når man skal gjennom en byggeprosess. Älvsbyhus har sitt eget nettverktøy ved navn Husbyggerskolen, der kundene enkelt kan følge sin byggeprosess. Du får din egen profil når du blir kunde hos oss.

Vi har lang lang erfaring med å bygge hus og ønsker at du skal sitte igjen med en trygg følelse, når du gjør et av dine livs største investeringer.

Steg 1 – Bestilling og kontrakt

Når man skal bygge hus er det viktig å komme i gang allerede fra starten. God planlegging og tilretteleggelse bidrar til en smidig prosess. Den første fasen i prosessen består av å få orden på viktige dokumenter som bestillingsavtale, kontrakt og tegninger. Vår forhandler vil være din kontaktperson og rådgiver.

Steg 2 – Byggetillatelse

Så er tiden inne for å søke igangsettingstillatelse fra kommunen på tomten. Forhandler arbeider i denne perioden med å samle alle viktige papirer som kreves for en byggesøknad. det er først når igangsettingstillatelsen er gitt fra kommunen at arbeidet på tomten starte.

Steg 3 – Forberedelse til husleveranse

Älvsbyhus har en unik byggemetode og det er kort monteringstid på husene våre, Trehusmodulene blir levert rett fra fabrikken og monteringen blir gjort i løpet av noen adger. I perioden frem til overtagelsen vil det være noen viktige oppgaver som skal utføres. Forhandler hjelper deg med dette i riktig rekkefølge.

Steg 4 – Husleveranse og overtagelse

Husleveransedagen er en hektisk dag! Her skal alle parter være på plass til avtalte tider. Kranen står klar til å starte arbeidet kl. 06:50. I ukene fremover skjer alt det innvendige arbeidet. Ca. 8 uker etter montering er huset klart til overtagelse. Når overtagelsen er gjort og det er gitt ferdigattest fra kommunen, er det klart til å flytte inn. Hos Älvsbyhus har man 5 års reklamasjonsperiode.

Ønsker du mer info. om Älvsbyhus og vår byggeprosess? 

Ta kontakt med representant for Älvsbyhus i ditt distrikt.

Älvsbyhus lanserer solceller som nytt tilvalg!

Älvsbyhus arbeider langsiktig og målrettet med energieffektivisering, noe som er bra for miljøet – og for våre kunders lommebøker. Denne gangen introduseres solceller som ny tilvalgsleveranse.

Les mer
Bestill katalog