Gå til innhold

Jubileumshuset på plass

Det har forlatt fabrikken og er transportert til Stockholm. Älvsbyhus nummer 40.000 står nå på tomten og gjøres klart til familien Farragher Morén.– Det føles veldig spennende! Hver gang vi er her skjer det noe nytt, sier Naomi Farragher Morén.

Reisen for jubileushuset fortsetter. Etter at selgeren Bernt Gustavsson og hans team solgte Älvsbyhus nr. 40 000 til nøyaktig samme område som hus nummer 20.000, har det skjedd mye.

Grunnmontøren Lars-Erik Kämpedal, som også klargjorde tomten for hus nummer 20.000 har opparbeidet tomten som familien Farragher Moréns hus nå hviler på.

- Vi gjør 200-250 tomter per år. Så det blir en del hus. Dette var selvfølgelig litt spesielt, sier han.

Da huset ble sendt med tog forrige uke, feiret transportleder Benjamin Blomquist og hans kollegaer med kake og bemerket at det alltid er morsomt å se gleden i øynene til de nye huseierne.

Grunnentreprenør Lar-Erik Kämpdal er enig:

- Kjøperne kommer ofte og titter på tomten. Og selv om jeg har jobbet i 36 år får jeg fortsatt spørsmål som jeg ikke har fått tidligere. Det føles godt å være i stand til å fi råd, skape noe fra bunnen av og få treffe alle fornøyde kunder. Vi får se om jeg kan være med på monteringen av hus nummer 50.000.

For et hus nummer 50.000 blir det, ifølge VD Kent Johansson.

- Jeg er sikker på at innen 10 år feirer hus nr. 50.000.

personal2016omg2-9

Men jubileumshus eller ikke. For familien Farragher Moréns vil drømmen snart bli oppfylt. 
- Vi er veldig spente. Og det føles trygt med et selskap med en så lang historie bak seg, sier Jimmy Farragher Morén.

Derfor bør du velge ferdighus

Det lyder som et Kinderegg, men er i virkeligheten fullt mulig. Ved å velge ferdighus, tar du et trygt valg uten risiko for ubehagelige overraskelser.

Les mer
Bestill katalog