Gå til innhold

Älvsbyhus vant  pris for andre året på rad!

For andre året på rad har Prognosesenteret kåret Älvsbyhus til å ha landets mest fornøyde eneboligkunder. 

Prognosesenterets måling av kundetilfredshet på nye boligprosjekter skjer i to ulike faser: ved overlevering av boligen og i forbindelse med ettårsbefaring. Målingen fanger på den måten opp hele kundeopplevelsen fra kjøp av bolig, til man har overtatt og bodd i boligen en tid. Maksimal oppnåelig score på kundetilfredsheten er 100. Prognosesenteret målte i 2018 kundetilfredshet for 40 boligaktører i Norge.

- Det er en stor ære å enda en gang motta denne prestisjetunge prisen fra Prognosesenteret, sier Ruben Vea, Administrerende Direktør i Älvsbyhus Norge.

Artikkelbilder_1200X800 PX_foto2019_8.jpg

- Jeg deler denne prisen med alle ansatte i Älvsbyhus og med alle samarbeidspartnere av Älvsbyhus. Hardt og riktig arbeid over tid førte oss til toppen i fjor. Når vi beholder denne posisjonen på toppen enda et år bekrefter det at vi gjør mye som er bra. Kundetilfredshet er fokus i byggesaksbehandling, salgsarbeid, regnskapsarbeid og på byggeplassen, ja alle som er involvert i prosessen skal ha dette i fokus!

Artikkelbilder_1200X800 PX_foto2019_1.jpg

Pålitelighet og tydelighet er avgjørende for å få fornøyde kunder. Tydelighet er blant annet å kunne si både ja og nei på en hyggelig måte.

 - Selv om vi er best kan vi bli bedre! Vi er allerede godt i gang med tiltak for å få enda flere fornøyde kunder fremover. Dette innebærer blant annet å holde det vi lover samt gi kundene valuta for pengene med gode priser, gode betalingsvilkår og en fast pris. Vårt produktsortiment kommer til å bli betydelig større og tilvalgsmulighetene vil øke.

- Det er med stolthet og takknemlighet jeg ser hva vi har oppnådd. Med spenning og forventning ser jeg frem til at vi skal bygge mange hus for våre kunder i fremtiden. Vår visjon står fortsatt fast: «Vi skal ha landets mest fornøyde kunder»!, konstaterer Vea.

Hjemme hos noen av våre fornøyde kunder:

klikk her

Artikkelbilder_1200X800 PX_foto2019_4.jpg

 

NYHET! Moderne 129

75-årsjubileum 2019, men Älvsbyhus lader ikke opp til historisk tilbakeblikk. Nei, fokus er rettet fremover med et helt nytt konsept og flere nye husmodeller. Vi har eksperimentert med nye løsninger og et mer moderne design, som kommer tilsyne blant annet i jubileumshuset Moderne 129, høstens store nyhet!

Les mer