Gå til innhold

Älvsbyhus støtter lokal handel i koronakrisen

Älvsbyhus har hovedkontoret for sin norske virksomhet i Moss. Alle ansatte får nå et gavekort på 1000 kr hver for å handle i lokale butikker i Moss. 

- Et fungerende næringsliv er grunnleggende for de fleste kommuner i Norge. Den ekstra ordinære situasjonen som nå råder i Norge, rammer hardt for mange mindre selskaper hvor marginene er små.

Jeg mener det er viktig at solide selskaper som har muligheter til å bidra gjør det vi kan. Alle bidrag vil være en fordel for lokale gründere som kjemper for å overleve akkurat nå, sier Ruben Vea, administrerende direktør i Älvsbyhus.

Älvsbyhus gir derfor et gavekort på 1000 kroner til alle sine ansatte for å styrke den lokale handelen i Moss kommune. Älvsbyhus gjør også det samme i to kommuner i Sverige og en kommune Finland. 

Håpet er å inspirere flere selskaper til å gjøre det samme i disse tider.

- Gavekortet vil være gyldig til og med 30. april. At vi setter gyldighetsperioden så kort, skyldes at de lokale selskapene trenger hjelp nå, om seks måneder kan det være for sent.

Ruben Vea er glad for å se alle initiativene som dukker opp under koronakrisen, og ønsker at Älvsbyhus også skal delta.

Foto: Moss I Sentrum ved Ingeborg Øien Thorsland

nyheter_moss_gavekort_5.jpg

 

NYHET! En helt ny planløsning til smal tomt

Vi fortsetter å designe hus som er tilpasset til smale tomter. Vår siste nyhet, Alexander, har en helt ny planløsning som sørger for mye naturlig lys inn i huset og tilgang til hagen på begge sider av tomten.

Les mer