Gå til innhold

Älvsbyhus har landets mest fornøyde eneboligkunder

Utmerkelsen «Årets mest tilfredse kunder» gis til den husbyggerkjeden som gjør det best på KTI. Kundetilfredshetsindeksen måles fra 0 til 100, hvor sistnevnte er best. Målingen utføres i forbindelse med overlevering av bolig til kunde, og ca. 40 av landets store og små boligbyggere deltar. I undersøkelsen svarer kundene på hvor fornøyde de er totalt sett, i hvor stor grad firmaet har oppfylt forventningene, og hvor nært boligbyggeren er idealet. 

Bestill huskatalog og prisliste her

For tre år siden endret vi visjonen vår; «Älvsbyhus skal ha de mest fornøyde kundene og være den mest kjente merkevaren i bransjen». Ledelse, salg, fabrikk, bygg og service har systematisk jobbet med dette. Vi har gått fra å være produksjonsorientert til å være mer markedsorientert, sier administrerende direktør Ruben Vea

For Älvsbyhus er kundetilfredshet viktigere enn salgsresultat og økonomisk resultat. Pålitelighet og tydelighet er viktigst for kundene, og dette er også våre hovedfokusområder. Pålitelighet er å holde det man lover. Tydelighet er å kunne si ja eller nei på hyggelig måte. 

Vi er veldig stolt av å ha mottatt denne utmerkelsen. Den har en høy markedsverdi i bransjen og stor betydning for alle som jobber i og med Älvsbyhus. 

Vi skiller oss ut med våre svært pålitelige rådgivere. Som huskjøper hos oss følger en og samme rådgiver deg fra aller første befaring, gjennom søknadsprosessen med kommunen, til huset er ferdig montert og ut hele reklamasjonstiden. 

Finn din nærmeste husrådgiver 

Älvsbyhus er Nordens største produsent av modulhus. Vi kontrollerer hele produksjonslinjen selv - fra skogsråvarer til ferdig hus. Vi produserer ikke bare huset men også innredninger i egne fabrikker. Slik kan vi garantere at alle våre hus er bygget av håndverkere med spesialkunnskap, og under trygge og tørre forhold innendørs. 

Hos Älvsbyhus får du dessuten svært gunstige betalingsvilkår. Alt kommer på en faktura og du betaler først når huset er levert. Dette betyr at kundens kapital ikke behøver bindes opp unødig.

Se våre priser

Finn ditt Älvsbyhus

Hus nummer 41 000

Den 24.oktober startet monteringen av Älvsbyhus nummer 41 000. For paret Johansson Tibblin i Sverige er dette et etterlengtet hus. De mistet boligen sin i en brann for syv måneder siden.

Les mer