Gå til innhold

Nye betalingsvilkår

Hos Älvsbyhus er vi opptatte av å gjøre det så enkelt som mulig for våre kunder, og tilbyr derfor nå veldig gode betingelser ved huskjøp. 

Det kan bety store besparelser for kunden – helt opp i titusenkroners-klassen – når Älvsbyhus nå tilbyr fastpris i 12 måneder.

– I praksis tar vi regningen for indeksregulering gjennom et helt år, slik at kunden får én enkelt fastpris å forholde seg til. Prisen fryses ved kjøpsbeslutningen, og dette kan gi store besparelser. Det forteller administrerende direktør Ruben Vea.

Tar kostnaden for kunden

Dermed får Älvsbyhuskunden en forutsigbarhet som mange huskjøpere kan misunne dem. Prisen som gis ved kjøp blir stående, og kunden behøver dermed ikke regne på en økning i konsumprisen frem til nøkkelen settes i døra.

Men Älvsbyhus har gjort det enda litt enklere enn dette også:
– Vi har i tillegg samlet alt i én faktura, noe som fritar kunden fra å måtte forholde seg til en full mappe med regningsoversikter. Vi påtar oss i stedet den jobben, sier Vea.

Slipper å binde kapital

Til slutt skal betalingen ikke skje før kunden overtar sitt nye hjem. Det betyr at kundens kapital ikke behøver bindes opp unødig.

Älvsbyhus har hatt høy markedsaktivitet den senere tiden, og har blant annet utviklet nye husmodeller som gjør det både varmere og billigere å bo. Ved bruk av solide yttervegger med 300 mm isolasjon får man en teknisk standard som senker energiforbruket og gjør husene til klimavennlige og besparende konstruksjoner. 

Våre priser

Derfor bør du velge ferdighus

Det lyder som et Kinderegg, men er i virkeligheten fullt mulig. Ved å velge ferdighus, tar du et trygt valg uten risiko for ubehagelige overraskelser.

Les mer