Gå til innhold

Nye tilvalg - nye muligheter

Med de nye husmodellene kommer også en rekke nye tilvalg. Blant annet tak, entré og panel, som gjør det mulig å forandre eksteriør på samtlige av våre husmodeller. 

Når du skal bygge et Älvsbyhus er valgfriheten stor. Ved hjelp av våre 150 rimelige tilvalg vil vi at du skal kunne forme ditt hjem slik du ønsker det. Med lanseringen av våre helt nye hus passer vi også på å oppdatere tilvalgslisten med noen nyheter som fokuserer på det utvendige. 

Til samtlige av våre husmodeller kan man nå velge liggende panel under alle vinduer. Et valg som gir et spennende, visuelt uttrykk i kontrast til det stående panelet. For vårt jubileumshus Moderne 129 inngår dette i prisen, men vi liker det så godt at vi vil gi sjansen til de som velger andre husmodeller.

Til våre 1-etasjes hus ElsaLinnéaGreta samt nye Estelle og Eva kommer nå også et taktilvalg som omfatter et moderne tak i 19° vinkel, i en tidløs båndtekkemønstret takplate. Man kan få det i enten svart, sølv eller rødt. Takkonstruksjonen har et lettere uttrykk med mindre utspring og nettere takfot. Her får du også et helt nytt integrert tak over inngangspartiet, som forsterker det urbane uttrykket.

Klikk her for å lese om våre nye husmodeller

Bestill huskatalog og prisliste her

Opplev ditt nye drømmehus fra sofaen

Vårt helt nye vinkelhus Regina, Älvsbyhus sitt største og mest fleksible enetasjes hus, kan du nå oppleve i 3D og VR. Det første Regina huset vil du kunne fysisk oppleve først om et år, men allerede nå kan du gå inn i huset fra sofaen hjemme, via pc, nettbrett eller mobil.

Les mer