Gå til innhold

NYHET! Husmodell designet spesielt for smale tomter

Bestill huskatalog og prisliste her

Har du en smal tomt? Nå har vi fått huset som passer perfekt! Huset Fanny er et gavelstilt 1,5 etasjes hus med inngang på husets kortside, designet spesielt for smale tomter. 

Den store stuen og kjøkkenet, familiens samlingspunkt, er plassert i enden av huset. Her har vi valgt mange vinduer for rikelig med naturlig sollys, samt direkte tilgang til hagen. Her kan du også velge å oppgradere med lave vinduer og helglasset balkongdør for å få maksimal utnyttelse av det naturlige lyset.

Fanny er et hus med stort potensiale og med våre 150 tilvalg, både utvendig og innvendig, har du mulighet til å skape ditt drømmehjem. For eksempel kan du utvide størrelsen på huset med de attraktive tilvalgene gavelbalkong med overbygd terrasse, 34 grader takvinkel med forhøyd veggliv, ark på taket. 

ImageGallery_house_exterior_2560x1440_FANNY2.jpg

Oppgradér huset med badstu!

I husmodellen Fanny er bad og vaskerom er praktisk plassert ved entréen. I tilknytning til badet finner du en bod. Denne kan du oppgradere til badstu!  Forskning fra Finland viser at badstu er godt for helsa og dette unike tilvalget finnes på Fanny.

ImageGallery_house_exterior_2560x1440_BADSTU.jpg

 

Har du spørsmål om Fanny? 

Ta kontakt med nærmeste forhandler her

 

Älvsbyhus vant  pris for andre året på rad!

For andre året på rad har Prognosesenteret kåret Älvsbyhus Norge til å ha landets mest fornøyde eneboligkunder. Kundene hos 40 boligaktører i Norge svarte på den store undersøkelsen.

Les mer