Gå til innhold

Nytt hus på 1-2-3!

Når man skal bytte bolig er det naturlig å stille spørsmålet «Hvorfor bygge nytt hus i stedet for å kjøpe brukt»? Her kommer svaret.

Det er et stort prosjekt og en stor beslutning som skal tas når man bygger nytt hus. Og en stor økonomisk investering – antagelig den største man gjør i sitt liv. Da vil man selvfølgelig at det skal bli bra! Om man ikke har bygd eget hus før, har man naturlig nok mange spørsmål rundt prosess og produktet. En av de vanligste årsakene til at valget faller på Älvsbyhus er den smidige byggeprosessen.

Les også: Manglet kun drømmeboligen

Når det er enkelt for kunden, minimeres risikoen for at noe går galt på veien. Og da kan man heller fokusere på å planlegge fremtiden i den nye boligen. Samtidig bygges Älvsbyhusene innendørs på fabrikk, hvor de slipper å utsettes for vær og vind. Dette reduserer risikoen for ytre skader betraktelig.

Treffsikre kostnadsoverslag
Älvsbyhus har levert over 40.000 hus i Norge, Sverige, Danmark og Finland. For oss er faste priser en selvfølge, når du gjør ditt livs største investering. Lang erfaring og unik produksjonsmetode, gjør også at husene kan selges til en gunstig pris.

Lave driftskostnader
Älvsbyhus produserer energieffektive hus som er tilpasset det nordiske klimaet. Alle hus er dessuten utrustet med standard varmepumpe og vinduer med lave U-verdier. Lave strømregninger er noe våre kunder setter stor pris på.

Les også: Nytt Älvsbyhus der ingen skulle tru!

Vedlikeholdsfritt i mange år
Når du flytter inn i et helt nytt hus, slipper du vedlikehold i mange år. Et eldre hus kan gjemme på mange hemmeligheter som fort kan dyrt. Den tenkte julegaven kan fort ende i en større dreneringsjobb i stedet ….

Helt nytt – et smartere valg!
Synes du at det virker komplisert å bygge nytt hus? Kontakt en av våre forhandler for mer informasjon om hvor enkelt det kan gjøres. Det er helt enkelt et smartere valg!

Det lønner seg å bygge hus innendørs

De aller fleste husene i Norge lages utendørs på tomten hvor det skal stå i nåde for både vær og vind gjennom hele byggeperioden. Dette kan føre til store skader allerede før du setter nøkkelen i døren på ditt nye hjem. Det finnes imidlertid tryggere alternativer.

Les mer