Gå til innhold

NYHET! En helt ny planløsning til smal tomt

Vi fortsetter å designe hus som er tilpasset til smale tomter. Vår siste nyhet, Alexander, har en helt ny planløsning som sørger for mye naturlig lys inn i huset og tilgang til hagen på begge sider av tomten.

Huset Alexander har inngangspartiet på gavelsiden og passer derfor perfekt til en smal tomt. Kjøkkenet er plassert ved inngangspartiet, og har en stor og åpen løsning med mye naturlig lys. Her har du plass til både spisebord og kjøkkenøy.

Alexander_2560x1440_kjokken.jpg

Stuen er strategisk plassert innerst i huset, med flere vinduer som gir et fantastisk lys og utsikt til hagen. Velger du lave vinduer, ekstra dekorvinduer og helglasset dør til terrassen, får du et herlig innslipp av lys i både stue og kjøkken. Med Alexander har du mulighet til å bygge deg en stor uteplass rundt huset. 

Alexander_2560x1440_stue.jpg

Velger du å bytte til moderne takpakke får du også en gavelterrasse ved inngangspartiet. Dette er en overbygd terrasse som gir en lun uteplass hele året, beskyttet for vær og vind. Dette er bare noen av alle mulighetene du har til å tilpasse huset og skape et personlig hjem for deg og din familie. 

Vil du vite mer om dette huset og få et kostnadsfritt prisoverslag?

Ta kontakt her

Alexander_960x540_gavel.jpg

Älvsbyhus støtter Miljøagentene

Älvsbyhus og Miljøagentene har sendt ut 2400 fuglekasse byggesett til 117 SFOer i landet. Sammen med barna skal vi delta på den nasjonale dugnaden Oppdrag Fuglekasse, og snekre hjem til fuglene.

Les mer