Gå til innhold

Velkommen inn i Astrid!

I februar ble det satt opp et nytt visningshus av modellen Astrid på Modum. Nå er vi endelig klare for å vise frem de innvendige løsningene ordentlig.

På tross av at Älvsbyhus leverer modulhus som produseres i fabrikk, er hver enkelt kundereise unik. Det gjelder også reisen for det nye visningshuset på Modum, som nå står klart til å vises frem ordentlig til alle som måtte være interesserte. Og vi håper at mange har lyst til å ta turen innom!

Trond Arne Ingvoldstad er forhandler av Älvsbyhus i området, hvor huset er bygd og har deltatt aktivt i hele byggeprosessen. 1,5-etasjes husene leveres med uinnredet overetasje og Trond Arne deler gjerne sine tips med de som ønsker å se løsningene fra Älvsbyhus.

– Når man begynner å planlegge bruken av loftsetasjen synes jeg det er en god start å merke seg de to vinduene på hver gavlside. Med tanke på lysgjennomføring bør de være utgangspunktet for planleggingen, sier han. Han oppfordrer folk til å ta kontakt med ham om de ønsker å se huset.

Dette huset er et permanent visningshus som du kan besøke ved avtale. Ta kontakt med Trond Arne Ingvoldstad om du ønsker å se huset eller vite mer.

Mobil: 91 86 98 20 
E-post: trond.arne@alvsbyhus.no

Bestill katalog og prisliste

 

 

Enda et sterkt år for Älvsbyhus

I 2016 økte Älvsbyhuskonsernet omsetningen fra 1,1 milliarder til nærmere 1,3 milliarder. Dette gav er resultat på 288 millioner. Älvsbyhus Norge AS om omsatte for 249 mkr og resultat etter skatt ble 10 mkr.

Les mer
Bestill katalog