Gå til innhold

Visningsdager høst

Velkommen til visningsdager 17. - 20. oktober! Her får du mulighet til å se innsiden av våre mest solgte husmodeller og få svar på alt du lurer på rundt husbygging. 

Velger du oss får du forutsigbarhet både ift. kostnader og leveringstidspunkt - og du betaler først når huset er levert! Vi bygger innendørs med tørre materialer, huset kommer ferdig grunnet fra fabrikken og monteres tett på byggeplass fra første dag. Alle husene har Nibe varmepumpe, noe som gir en kostnadseffektiv og miljøvennlig oppvarming av huset ditt. Ta gjerne turen på visning for å få et kostnadsfritt og uforpliktende pristilbud på ditt drømmehus og befaring av tomten du eier eller vurderer å kjøpe.  

Finn nærmeste visning:

Akershus: Aurskog

Akershus: Nordre Frogn

Akershus: Oppaker

Buskerud: Fiskum

Hedmark: Disenå, Sør-Odal

Hordaland: Sveio

Hordaland: Osterøy

Møre og Romsdal: Fræna

Møre og Romsdal: Vatne

Oppland: Biri

Rogaland: Stavanger

Sogn og Fjordane: Sandane

Troms: Gratangen

Trøndelag: Børsa (Skaun)

Trøndelag: Malvik

Trøndelag: Storås

Vestfold: Tolvsrød

Østfold: Tistedal

Oversikt over alle visninger her

Passer ikke tidspunkt, sted eller ønsker du å se en annen husmodell? Ta gjerne kontakt. Vi har mange kunder som åpner dørene til sitt hjem for deg.

Finn nærmeste forhandler    Bestill katalog og prisliste

visninger_hjemmeside_ase.jpg

 

 

 

NYHET! Husmodell designet spesielt for smale tomter

Huset Fanny er et gavelstilt 1,5 etasjes hus med inngang på husets kortside, tilpasset for smale tomter. Den store stuen og kjøkkenet, familiens samlingspunkt, er plassert i enden av huset. Her har vi valgt mange vinduer for rikelig med naturlig sollys.

Les mer