Gå til innhold

Tror du gutta fra Älvsbyhus klarer å slå Olaf Tufte?

Da Älvsbyhus inviterte Olaf Tufte på besøk, lurte de ham rett i fella. Det Olaf trodde var et møte for å signere sponsoravtale for 2017, ble en konkurranse litt utenfor komfortsona til den selvsikre idrettsmannen.

Tar Olaf utfordringen på strak arm?

I det koselige hvitmalte huset er det tilsynelatende god stemning. Her er den romslige hjemmekoselige stua innredet med sofa, tepper og planter, druer og bakverk er satt frem på bordet, og på kjøkkenet koker kaffen.

Men under den hjemmekoselige fasaden, ligger spenningen i lufta. Det er rigget for konkurranse, og stemningen er spent mens vi venter på Olaf.

-Jeg ser dere har begynt å dope dere med kaffe allerede, sier Olaf i det han skjønner hva som skjer. Han er en idrettsmann med konkurranseinstinkt, dette blir ikke noe tull. Han får en kopp kaffe, og det er klart for konkurranse. Fra Älvsbyhus stiller fotballspilleren Adrian (15) og salgssjefen Bjørn (52). Olaf Tufte (40) skal utfordres!

-Ingen av disse øvelsene tiltaler meg, så sjansen for at vi går lykkelige ut herfra er ikke stor, sier idrettsmannen syrlig.

Hva skjer videre nå?