Gå til innhold

Åpent visningshus Fanny i Elverum

Adresse: Gjøkvegen 10, 2406 Elverum

Tidspunkt: tirsdag 21. september kl. 15.00-17.00

Velkommen til visning i et nyoppført Fanny med ark på taket og en rekke populære tilvalg. Ta gjerne en tur hvis du vil se mange av de valgmulighetene du har innvendig og utvendig. Eller for å slå av en prat og få svar på de spørsmål du har rundt husbygging.

Dette huset er også til salgs om du heller vil kjøpe et ferdig oppført hus enn å bygge selv. Slåttmyrtunet er et nytt boligfelt i landlige omgivelser sentralt i Elverum. 

Ta gjerne kontakt hvis du heller ønsker å booke en privat visning. Vi oppfordrer alle til å holde seg oppdatert på råd fra FHI og ikke stille på en visning hvis det er risiko for at du er smittebærer eller har forkjølelses- eller influensasymptom.

Adkomst til Slåttmyrtunet: Fra Elgstua kjører du riksvei 3 nordover i ca. 1 km. Ta av til venstre opp Mårvegen og følg denne til du automatisk kommer inn i Uglevegen. Du kjører videre på Uglevegen til enden og tar deretter til venstre opp Grunsetmovegen, og deretter første vei til høyre inn Gjøkvegen. Du ankommer så Slåttmyrtunet på høyre side.

Mer informasjon

Fakta